Zápas Kaplice - SK Dynamo

Ženský tým Dynama sehrál své úvodní utkání ligy Divize D na půdě soupeře, týmu z Kaplice. Celé utkání mělo jednoznačný průběh a odehrávalo se po většinu času na obranné polovině soupeře. Hostující hráčky měly celý zápas pod kontrolou a svého protivníka nepustily k jediné střele na branku.

Do prvního mistrovského utkání vstoupily hráčky z jihočeské metropole aktivně a hned v sedmé minutě otevřela skóre zápasu Lucie Čondlová. Po první vstřelené brance tlak černobílých hráček nepolevoval a přicházely další šance a góly. Postupně se trefily Kubičková, Školková, Koláčková, Pfeiferová, Kešnerová, Jandová a Šturmová, která se trefila hned dvakrát, a která také zaznamenala premiéru v soutěžním zápase v dresu Dynama.

Foto: Imrich Hrabovský

Ohlasy trenérů

Diana Benátová (trenérka Dynama): „Jsme samozřejmě velice rádi, že se nám úvodní utkání povedlo, jak výsledkově, tak především herně. Přece jen jsme poslední soutěžní zápas odehráli v říjnu minulého roku. Souboj s Kaplicí nabídl v tomto ohledu spoustu pozitivních věcí, zároveň však i některé nedostatky, na kterých v tréninku ještě musíme zapracovat. Celkově však musím holky za přístup k utkání pochválit a věřím, že naše výkony můžou mít ještě stoupající tendenci."