Dynamo má za sebou první přípravné utkání se Žižkovem, které zvládlo na výbornou a zvítězilo vysoko 7:1. Už tento týden ho však čekají další dva duely. Nejprve se ve středu Lerchovi a Kladrubského svěřenci od 17:00 střetnou v Temelíně s Jihlavou a v pátek od 16 hodin pak v Rakousku s tamním LASKem Linec.

,,Dost trénujeme, většinou dvoufázově. Je to náročné, navíc v tomto počasí, ale od toho ta příprava je. Letní pauza moc dlouhá není, ale chceme se na ligu připravit co nejlépe,“ říká trenér Jiří Lerch.

Jeho svěřence už ve středu čeká další přípravný duel, tentokráte s druholigovou Jihlavou. Ta už má v přípravném období za sebou dvě utkání a obě poměrně jednoznačně zvládla vítězně, když porazila Chrudim a Líšeň. Utkání mezi Českými Budějovicemi a celkem z Vysočiny se odehraje ve středu 3. července od 17 hodin v Temelíně, kde si v minulosti už Dynamo také nějaké přípravné duely zkusilo.

Ve čtvrtek se fotbalisté Dynama sejdou k tréninku a regeneraci a už v pátek odehrají další přípravný duel. Hrát se bude v části Lince Paschingu, kam Dynamo už v uplynulém roce ke dvěma přípravným duelům vyrazilo. V obou případech Jihočeši s týmem, který se pravidelně umisťuje v horních patrech tabulky rakouské ligy a na začátku nové sezony bude hrát kvalifikaci o Evropskou ligu, padli o gól. Zápas mezi LASKem Linec a českobudějovickým Dynamem začne v pátek 5. července v 16 hodin.

Dynamáci, dorazte nás ve středu podpořit do Temelína, budeme rádi za podporu!