180 minut. Dva zvládnuté zápasy. To Dynamo dělí od toho, aby si zachovalo prvoligovou příslušnost. První barážové utkání odehrajeme na Střeleckém ostrově, sezonu pak zakončíme v neděli na hřišti našeho soupeře, kterým je jihočeské Táborsko. Start jihočeského derby mezi Českými Budějovicemi a Táborskem je naplánovaný na čtvrtek v 18 hodin. Dorazte tak naposledy v probíhající sezoně na náš stadion a pomozte našim fotbalistům ke splnění cíle v podobě záchrany v lize!

Statistiky


SK Dynamo ČB
www.dynamocb.cz

FC SILON Táborsko
www.fctaborsko.cz
15. místo (29 bodů)
Postavení v tabulce
3. místo (49 bodů)
41:70
Skóre
41:26
Jan Suchan (7)
Nejlepší střelci
Bojan Dordič (10)
Wale Musa Alli (6)
Nejvíce asistencí
-
Karviná – Dynamo 1:0 (1:0)
Poslední zápas
Kroměříž – Táborsko 0:2 (0:1)
PRRPV
Forma
VRPVP

FC SILON Táborsko

Fotbalisté Táborska zažívají skvělou sezonu. Do ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY vstoupili výborně, když po čtyřech zápasech s dvanácti body drželi první příčku. Nejhorším umístěním modrobílých v aktuální sezoně bylo 6. místo, kde však vydrželi pouze jedno kolo, převážně se náš čtvrteční soupeř nacházel v TOP čtyřce.

Nakonec se Táborsko po 30. kole F:NL umístilo na 3. příčce, stejně jako před 10 lety. Tehdy se v posledním kole v přímém boji o postup do první ligy utkalo právě s naším klubem, který zvítězil na hřišti našeho soupeře vysoko 6:0. Nyní se oba celky potkají v podobné situaci, bude se hrát taktéž o ligovou příslušnost, tentokráte o tom ovšem nerozhodne jeden duel, ale dva.

Modrobílí ve druhé nejvyšší fotbalové soutěži působí téměř nepřetržitě, výjimkou byla pouze sezona 2019/20, kdy tým od Jordánu hrál ČFL.

Hráčem s nejvíce starty v dresu Táborska v aktuálním ročníku je obránce Mamadou Kone, jenž naskočil do všech 30 zápasů druhé ligy. V závěsu s 29 starty za ním jsou gólman Martin Pastornický, obránce Petr Plachý a záložníci Bojan Dordič s Matoušem Varačkou. Nejlepším střelcem týmu je pak již zmiňovaný desetigólový Bojan Dordič.

Vstupenky

Dynamáci, ti z Vás, kteří ještě na čtvrteční jihočeské derby s Táborskem nemáte vstupenku, si ji můžete pořídit na tomto odkazu. Přijďte nás v posledním domácím zápase sezony podpořit a vytvořit nám skvělou atmosféru tak, jako v posledních utkáních!

Informace pro fanoušky

Na domácí utkání s Táborskem pro příznivce Dynama permanentka platí ve standardním režimu. Ceny vstupenek jsou stejné jako na ligová utkání a to pro dospělé, studenty i děti. Pokladny budou otevřeny dvě hodiny před utkáním, stejně jako vstup do areálu Střeleckého ostrova. Dorazte na stadion včas! Těšíme se na Vás!