Českobudějovické ženy si o uplynulém víkendu díky ztrátě Chotusic a vlastnímu vítězství nad plzeňskou Viktorií zajistily postup do druhé nejvyšší ženské fotbalové soutěže a naplnily tak předsezónní cíl. Již v neděli je od 11 hodin čeká poslední domácí duel, na jih Čech dorazí Liberec B. Přijďte tak s našimi ženami oslavit jejich velký úspěch!

,,Jiný cíl než postup mít ani nemůžeme, uděláme maximum pro to, abychom postoupili.“ Přesně takto zněla před startem jarní části slova trenérů žen Martina Sladkého a Diany Benátové. A povedlo se, cíl byl splněn! Naše ženy si zajistily navíc prvenství v České fotbalové lize žen už tři kola před koncem.

O víkendu svěřenkyně Sladkého a Benátové v posledním domácím klání v probíhající sezoně přivítají rezervu Liberce a zápas budou chtít zvládnout vítězně. „Zdravím všechny příznivce Dynama. V neděli od 11 hodin na Složišti hraje náš tým poslední domácí zápas sezony, na který bychom vás rádi pozvali. Přijďte naše holky podpořit, dotáhnout je k dalšímu vítězství a oslavit s námi historický milník a úspěch žen Dynamu. Ženy si to za své výkony a práci jednoznačně zaslouží,“ zve na nedělní utkání trenér ženského celku Martin Sladký.

Českobudějovické mistryně po utkání budou přebírat také vítězný pohár, který jako první do ruky vezme kapitánka Tereza Kešnerová. „Ahoj, chtěli bychom vás pozvat na náš poslední domácí zápas, kde společně oslavíme postup do druhé ligy. Doufáme, že dorazíte. Těšíme se na Vás,“ říká fotbalistka nosící kapitánskou pásku na ruce.

Fanoušci, dorazte v neděli dopoledne na Složiště a oslavte společně s ženským týmem historický úspěch našich fotbalistek!