Jihočeský kraj i v letošní sezoně finančně podpořil SK Dynamo České Budějovice, a.s. a nadále se tak řadí mezi hlavní a nejvýznamnější partnery klubu. Náš klub získal na sezónu 2023/2024 z rozpočtu Jihočeského kraje dotaci ve výši 1 mil. Kč na realizaci projektu Podpora výkonnostního sportu – kolektivní sporty.

Celkové uznatelné výdaje projektu jsou 1.250.000,- Kč a výše dotace Jihočeského kraje činí 1.000.000,- Kč (250.000,- Kč je naše spoluúčast). Záměrem dotací podpořeného projektu je vytvoření kvalitních podmínek pro celkovou přípravu, tréninkovou a soutěžní činnost a následnou regeneraci mužstva, které povede ke zlepšování výkonnosti mužstva a setrvání našeho klubu mezi fotbalovou elitou v nejvyšší české fotbalové soutěži i v dalších letech, a rovněž zajištění důstojné reprezentace Jihočeského kraje při dosažení co nejlepšího výsledného umístění klubu ve FORTUNA:LIZE.

„Moc rádi bychom Jihočeskému kraji za podporu i v další sezoně poděkovali. Uděláme maximum, abychom náš klub i celý region co nejlépe reprezentovali,“ uvedl tiskový mluvčí klubu Václav Kucul.