Česká fotbalová reprezentace do 21 let přivítala v kvalifikaci na mistrovství Evropy 2025 dánský výběr a po páteční remíze s Walesem chtěla bodovat. V prvním poločase diváci na Střeleckém ostrově mohli vidět šance na obou stranách, utkání pak ale poznamenalo vyloučení Matěje Juráska po druhé žluté kartě, kterou obdržel ve 38. minutě. Ve zbývajících minutách duelu branka nepadla a zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

První velkou šanci utkání měli ve 13. minutě Dánové. Po krásné kolmici se ve vápně zjevil Kvitsgaarden, jehož pokus lehce líznul tyč české branky. Se svou nadějnou příležitostí o dvě minuty déle přišli i Češi. Na Daňkovu přihrávku si naběhl Kabongo, navedl si míč do středu hřiště a střelou z dálky těsně přestřelil dánskou branku. Další možnost ke skórování měli opět čeští fotbalisté. Po dobré přihrávce od Suchomela si Sejk zpracoval ve vápně balon, jenže levačkou poslal míč nad břevno. Pro lvíčata však ve 38. minutě přišla velká komplikace. Jurásek ve vápně Dánů zahrál rukou a rozhodčí jej po druhé žluté kartě vyloučil. I v oslabení se ale domácí mohli dostat do vedení. Kabongo hezky prošel do vápna, zkusil pohotově vystřelit, gólman dánského mančaftu ale míč vyrazil na rohový kop. Radovat se ještě před koncem první půle mohli ale také hosté, když se na hranici velkého vápna zjevil osamocený Chukwuani. Jeho obstřel ale skončil nad břevnem.

Ve druhém dějství se český tým dobře bránil a hrál převážně v bloku, ve kterém odváděl dobrou práci. Vytvořil si také několik standardních situací, žádnou tutovou šanci si ale až na únik Kabonga ze začátku druhého dějství vypracovat nedokázal. Dánové měli proti oslabeným Čechům herní převahu a pár nadějných situací si vytvořili. Velkou šanci si připsali v 85. minutě, skórovat mohl Ross. Ten ale po prudkém centru hlavou Horníčkovu branku přestřelil a utkání tak skončilo nerozhodně 0:0.

Sestava Česka: Horníček – Koželuh, Prebsl, Chaloupek, Suchomel – Vydra – Jurásek, Daněk (46. Icha), Křišťan, Kabongo (81. Vecheta) – Sejk (C)