Už tuto neděli se fotbalisté Dynama v prvním domácím utkání nové sezony FORTUNA:LIGY střetnou s velice atraktivním soupeřem, kterým je pražská Slavia. O utkání je velký divácký zájem, zápas už je téměř vyprodaný. Všichni, kdo v neděli odpoledne na Střelecký ostrov dorazí, se mohou těšit na zajímavé akce.

Jako první si Dynamo připravilo akci pro všechny permanentkáře. Ti budou mít jedinečnou možnost, jak si odnést originální míče pro FORTUNA:LIGU z loňské sezony. Čtyři vlastníci permanentních vstupenek budou o poločasové přestávce vylosováni a obdrží balon.

Během prvního domácího zápasu nové sezony si budou moct fanoušci na Střeleckém ostrově zakoupit také tradiční zápasový zpravodaj Dynamák. Najdou v něm novou soupisku Dynama, los FORTUNA:LIGY, ale také rozhovor s novým kapitánem Českých Budějovic Lukášem Havlem nebo plakát A-týmu na startu ročníku 2023/24. Novinkou ve zpravodaji oproti předešlé sezoně je dynamácký kvíz, pomocí kterého si fanoušci před zápasem mohou zkrátit čekání na úvodní hvizd a dozvědět se spoustu zajímavostí z historie, zákulisí a o jednotlivých hráčích.

I v této sezoně budou Dynamáky slosovatelné. Tři výherci obdrží po utkání za hlavní tribunou u VIP stanu dárkovou tašku od společnosti NaturaMed. Čtvrtý výherce získá hraný dres jednoho z hráčů Dynama, kterého si sám vybere.

A u novinek ještě zůstaneme, ty kromě zpravodaje můžete najít i v dynamáckém fanshopu, který během utkání můžete navštívit za východní a jižní tribunou. Ten si pro naše příznivce připravil nové věci, kterými jsou dětská mikina, kšandy, ale i šála v novém designu. Dále fanoušci mohou navštívit vedle tribuny Zdeňka Čadka i mobilní stánek, který bude stát vedle LED obrazovky.

O kousek dále si na své si přijdou i ti, kteří mají rádi hudbu. Za tribunou Zdeňka Čadka bude připraven kulturní program, hrát tam bude živá hudba.

Těsně před utkáním se bude přát Jiřímu Vlčkovi, členovi Síně slávy, k 75. narozeninám, které oslavil v minulém týdnu. Téměř přesně před deseti lety byl rodák ze Včelné u Českých Budějovic a bývalý trenér mládežnických kategorií Dynama, se kterým v roce 1994 vyhrál dorostenecký ligový titul, do síně slávy uveden.

O přestávce utkání se na hrací ploše bude konat představení v podání Jump areny České Budějovice, která je společně s Korzo Lipno partnerem nedělního duelu.