Dynamo po čtyřech odehraných kolech FORTUNA:LIGY vyztužuje kádr. Řady českobudějovického klubu rozšířil Michal Hubínek. Záložník, který naposledy nosil dres polské Termalice, přichází do Dynama jako volný hráč a s klubem ho bude pojit kontrakt do 30. června 2026.

Zkušenosti sbíral v Bohemians Praha 1905, Mladé Boleslavi a v roce 2020 odešel za severní hranici České republiky. V Polsku nejprve Michal Hubínek hostoval, pak ale do Termalice přestoupil natrvalo a odehrál v ní tři sezony. V rámci nejvyšší soutěže, druhé ligy a pohárů odehrál v dresu polského klubu přesně 82 soutěžních zápasů. Bývalý český reprezentant do 21 let si teď znovu vyzkouší angažmá v Česku. A to potom, co mu vypršela v Polsku smlouva.

“Michala bereme v jeho 28 letech už jako dostatečně zkušeného a typově ideálně vybaveného hráče, aby posílil tým v defenzivní činnosti. Potřebujeme vylepšit soubojovou schopnost mužstva, aniž bychom však slevovali z fotbalových nároků. Michal je v našich očích pro tyto potřeby ideální,“ říká o 28letém fotbalistovi sportovní manažer Jan Podroužek.