S posilováním nezastavujeme! Již třetí novou akvizicí týmu trenéra Jiřího Lercha se stává Marvis Ogiomade. Nigerijský křídelník uspěl v klubu na testech a míří na jih Čech na jednoroční hostování.

Nigerijský křídelník má s působením v České republice dlouholeté zkušenosti. Jako první třiadvacetiletého Afričana angažovali Bohemians. Během svého působení v Ďolíčku vystřídal i dvě hostování ve Vlašimi a v Ústí nad Labem. Po konci u klokanů přišlo pro Marvise zlomové angažmá. Přesunul se totiž do Jihlavy, v jejímž dresu nastupoval pravidelně v rámci druhé nejvyšší soutěže.

Před novým ročníkem oslovilo stále ještě mladého Nigerijce Dynamo s možností zkoušky, tuto nabídku se Marvis rozhodl přijmout. V černobílém dresu odehrál Ogiomade tři přípravné zápasy a dokázal se i střelecky prosadit, když právě proti svému dnes již bývalému zaměstnavateli poslal Dynamo do vedení v Temelíně. Teď již stojí Marvis Ogiomade před novou výzvou, poprvé si vyzkouší nejvyšší soutěž a o motivaci má rozhodně postaráno.

„Jsem opravdu šťastný, že jsem v Dynamu a mohu okusit nejvyšší soutěž. Chci všem ukázat svůj talent, a že mám na to hrát v tomhle klubu a v nejvyšší lize. Po čtyřech letech ve druhé lize je to pro mě velká výzva,“ říká Marvis Ogiomade.

„Marvis tady byl na zkoušce z Jihlavy a ukázal, co umí. Mluvil jsem o něm i s trenérem Jihlavy Davidem Ouhlehlou. Je to stále mladý, šikovný kluk. Věřím, že se porve o místo v sestavě a bude pro náš tým přínosem,“ řekl na adresu nové posily trenér Jiří Lerch.