V sobotu 10. února se v Hluboké nad Vltavou uskuteční charitativní hokejové utkání pro Erička a Edvinka. Na led nastoupí tým Dynamo Legends, proti kterému se představí fotbalisté z EURA 1996. Hrát se bude od 17:30 v Kuki Areně, takže i ti z vás, kteří navštívíte duel Dynama s Baníkem, začátek v hlubockém podzámčí stihnete. Veškerý výtěžek od partnerů a ze vstupného půjde na charitativní účely.

Karlové Poborský a Vácha, David Lafata, Ladislav Fujdiar, Jiří Povišer, Martin Latka, ale také třeba Martin Vozábal. Všichni tihle, a nejen tihle, se budou v sobotu v podvečer prohánět na bruslích v Hluboké nad Vltavou v dresu dynamáckých legend. Na druhé straně bude stát výběr bývalých reprezentačních fotbalistů hlavně z EURA 1996. Dorazí nový trenér české fotbalové reprezentace Ivan Hašek, Pavel Kuka, Vladimír Šmicer, Horst Siegl, Jiří Novotný, Tomáš Ujfaluši a další.

V rámci charitativního utkání bude probíhat také dražba exkluzivních artefaktů. Dražit budete moci dresy trojice fotbalistů Karla Poborského, Davida Lafaty a Karla Váchy. Dále také hůl současného kapitána Motoru Milana Gulaše nebo brankářskou hůl hokejového brankáře Sparty Josefa Kořenáře. Veškerý výtěžek z aukce bude stejně jako ostatní peníze věnovaný Eričkovi a Edvinkovi .

Vstupenky můžete pořídit v Infocentru na Hluboké (Zborovská 80), v kavárně La caffe (Lannova tř. 18/17, ČB) anebo v Music centru (Krajinská 36, ČB).

Celou akcí vás bude provázet moderátor Milan Džuba.