Sezona českobudějovickým fotbalistům skončila přesně před dvěma týdny, v tom následujícím se už ale začnou připravovat na tu novou. Dynamáci se k úvodnímu tréninku v přípravě na novou sezonu sejdou ve čtvrtek 20. června.

Českobudějovičtí fotbalisté v uplynulém fotbalovém ročníku splnili cíl, který si všichni před startem jarní části sezony dali a ještě v těchto dnes si užívají zasloužené volno. Ve čtvrtek 20. června se však všichni sejdou na Střeleckém ostrově a začnou se naplno připravovat na novou sezonu, která nově ponese název Chance liga. Od pondělí 17. června už ale naši fotbalisté budou plnit individuální tréninkové plány.

Jihočeši se budou v drtivé většině přípravného období připravovat dvoufázově. Na soustředění do zahraničí tentokráte svěřenci Jiřího Lercha a Jiřího Kladrubského nepojedou, chystat se budou v domácích podmínkách.

Během letní přípravy Dynamo odehraje čtyři přípravné zápasy, postupně se utká s Viktorií Žižkov, Jihlavou, Linzem a v generálce na Střeleckém ostrově vyzve rakouský Ried.

PLÁN LETNÍ PŘÍPRAVY

Čtvrtek 20. června - sraz týmu na Střeleckém ostrově, zahájení letní přípravy

Sobota 29. června – SK Dynamo České Budějovice – FK Viktoria Žižkov, 11:00 (Lišov)

Středa 3. července – SK Dynamo České Budějovice – FC Vysočina Jihlava, 17:00 (Temelín)

Pátek 5. července – SK Dynamo České Budějovice – LASK Linz, 16:00 (Linz)

Sobota 13. července – SK Dynamo České Budějovice – SV Ried, 18:00 (Střelecký ostrov)

Sobota 20. července – Start Chance ligy