Již v neděli přivítá českobudějovické Dynamo na Střeleckém ostrově pražskou Spartu. Utkání je již přes týden vyprodáno, na utkání s účastníkem Ligy mistrů je každý fanoušek natěšen. Program dne nebude však pouze o sportovním klání. Jaký doprovodný program diváky čeká?

Fanzona za jižní tribunou

Brány stadionu budou otevřeny dvě hodiny před utkáním, tedy ve 13:30. Prosíme fanoušky, aby dorazili na utkání včas, aby se předešlo frontám u vstupních bran. Doporučujeme využít hromadnou městskou dopravu, díky spolupráci s Dopravním podnikem města České Budějovice můžete s lístkem na utkání cestovat hodinu a půl před utkáním i po utkání zdarma. Rozhodně se v prostorách stadionu v neděli nebudete nudit. I na toto utkání totiž za jižní tribunou bude připravena fanzona s doprovodným programem.

Autogramiáda hráčů

Ve fanzoně si můžou fanoušci zastřílet na fotbalové šipky či na fotbalovou branku a vysoutěžit si tak ceny. Ve 14 hodin poté dorazí do fanzony i dvojice aktuálně zraněných hráčů našeho klubu. Brankář Colin Andrew a mongolský útočník Tuguldur Gantogtokh se budou ve fanzoně hodinu podepisovat fanouškům. Svůj stánek poté ve fanzoně bude mít i partner našeho klubu Český rozhlas či zde najdete Černobílé srdce, u kterého se můžete vyfotit a opět zabojovat o ceny.

Poločasová soutěž

Poločasová soutěž tentokráte proběhne ve spolupráci s partnerem Tipsport. Před startem utkání promo tým rozhází mezi fanoušky deset balíčků od firmy Tipsport. Ve třech případech šťastlivci najdou v balíčku pozvánku do poločasové soutěže. Ti z vás, kteří pozvánku do soutěže v balíčku neobdrží, tak získají útěchu v podobě voucheru v hodnotě 500 Kč na sázení u zmíněného partnera klubu.

Tři výherci poté budou v rámci soutěže střílet na branku před jižní tribunou, každý bude mít k dispozici tři střelecké pokusy a soutěžící mohou zabojovat až o voucher v hodnotě 10 000 Kč. Pokud by se vám v soutěži nedařilo, tak si přesto odnesete minimálně voucher v hodnotě 500 Kč. V případě že budete mít vsazeno na nedělní utkání, tak můžete svoji výhru ještě zdvojnásobit.

Každý účastník poločasové soutěže navíc obdrží navíc i poukázku v hodnotě 500 Kč od společnosti V+J obuv.

Zvýšen počet občerstvení a novinky ve fanshopu

Na utkání bude navýšen i počet bufetů na stadionu. Klubový fanshop bude opět připraven na východní a jižní tribuně. Speciálně pro toto utkání poté bude otevřet i stánek pod LED obrazovkou. Klubový fanshop si přichystal řadu novinek i opětovné doplnění sortimentu. Více čtěte zde.

Zkrátka je na co se v neděli těšit! Proto přijďte v neděli na utkání včas a pojďte si ho s námi užít!