Partnerství dvou velkých značek na jihu Čech pokračuje i nadále. Klub SK Dynamo České Budějovice se domluvil na pokračování spolupráce s firmou Budějovický Budvar.

Národní podnik Budějovický Budvar je partnerem klubu SK Dynamo České Budějovice dlouhá léta. Proto jsme rádi, že můžeme oznámit, že firma Budějovický Budvar, ikona jihočeského regionu, zůstává klíčovým partnerem klubu i nadále. Spolupráce byla podtrhnutá podpisem smlouvy majitelem klubu PhDr. Daliborem Jirkou a ředitelem firmy Budějovický Budvar Petrem Dvořákem přímo v sídle pivovaru v Českých Budějovicích. Věříme, že nově podepsaná dohoda přinese i nové výhody a změny, které fanoušci pocítí při domácích duelech na Střeleckém ostrově.

„Jsme potěšeni tím, že máme takového významného partnera na naší straně. Doufáme, že spolupráce bude ku prospěchu obou stran. Našim cílem je prokázat sportovními výsledky, že si takového partnera zasloužíme. Doufáme, že spolupráce pokračovat i v dalším období,“ okomentoval podpis opětovné spolupráce majitel klubu PhDr. Dalibor Jirka.

Děkujeme za vloženou důvěru a těšíme se na další spolupráci!