Výběr hráčů Dynama nad 35 let má před sebou dvě víkendové akce. Nejprve se představí v sobotu 24. června na hřišti U Malého jezu v Českých Budějovicích a příští týden, v sobotu 1. července, v Neplachově. Při jaké příležitosti? To si teď pojďme přiblížit.

Dynamácká „pětatřicítka“ se v průběhu následujících dvou týdnů určitě nudit nebude. Sehraje celkem tři zápasy v rámci dvou akcí, na které přijala v předešlých týdnech pozvání. Jako první ji čeká 67. ročník memoriálu Antonína Hynka na hřišti U Malého jezu v Českých Budějovicích. Dynamo bude jedním ze čtyř účastníků turnaje, které se spolu porvou o vítěznou trofej.

V semifinále narazí na TJ Akra České Budějovice a v případě vítězství bude bojovat o titul s lepší z dvojice SK Slavia České Budějovice a TJ Blesk Klikov. Pokud semifinále prohraje, bude hrát s horším o třetí místo. Zápas s Akrou startuje ve 13:45, bitva o třetí místo pak v 15:45 a finále v 17:15.

Hned následující týden pak půjde výběr Dynama nad 35 let do akce znovu. Tentokrát v Neplachově nedaleko Veselí nad Lužnicí v rámci oslav výročí 700 let od založení obce. V sobotu 1. července v 17:00 vyzve domácí tým TJ Sokol Neplachov.