Zápas Letohrad - SK Dynamo B

Trenér Vavroch měl k dispozici pouze dva fotbalisty v zápase s Letohradem, jejichž jméno figuruje na soupisce A-mužstva - brankář Zdeněk Křížek a záložník Vladimíř Čáp.

V 17. minutě se naskytla veliká šance domácích - po zmatku způsobeným hostujícím Knietlem vyslali Letohradští na jihočeskou svatyni dva střelecké pokusy, které však zlikvidovala budějovická obrana, ovšem hned poté odkopl Peroutka balon nešťastně míst, kde si na svoji příležitost počíhal letohradský kanonýr Dittrich a nedal bezmocnému Křížkovi žádnou naději - 1:0. O chvíli později se o střelecký zápis pokusil Dvořák, Křížek jeho ránu pohotově lapil. Ve 31. minutě se snažil nalézt odpověď českobudějovický Hrbáč, po rohovém kopu hlavičkoval v dobré pozici jen vedle Karlovy branky. Ve 38. minutě se prokousal do druhé gólové šance opět Dittrich, balon o několik desítek centimetrů míjel branku. Ve 39. minutě výborně našel agilní Čáp dobře postaveného Houšku, který měl před sebou pouze domácího gólmana, ten se zaskvěl fantastickými zákroky - nejprve brankář Karel zpacifikoval sólo, následně se štěstím vytáhl Hrbáčovu dorážku na rohový kop. V těchto okamžicích se dostávali hosté do velikého tlaku, který mohl završit jihočeský Peroutka, když z malého vápna ale míč do domácí sítě nepropasíroval. Ke konci první půle mohl stav vyrovnat Knietel, kterému však v rozhodující chvíli míč uskočil.

Ve druhé půli hostující tlak pokračoval a dokonce i sílil, jenže gól stále nepřicházel. Na začátku druhé poloviny zajímavého střetnutí připravil Čáp ideální pozici pro Pivoňku, který si ale na Karla nepřišel. V 71. minutě se v obrovské příležitosti ocitl hostující kapitán Knietel - po efektní spolupráci s Houškou nastřelil z velkého vápna pouze pravou tyč. O několik sekund později domácí Vacek uvolnil Dittricha, jenže se mu ve výhodné pozici míč smekl a bránu netrefil. V 84. minutě Maruška nacentroval, Martínek namířil hlavičku do míst, kde královsky čaroval vynikající Karel. Ihned využil budějovického zaváhání, založil tak rychlý brejk - Vašata přiťukl Čadovi před dotírajícím Peroutkou, rychlík Čada však dříve usměrnil balon do hostující branky - 2:0. Pár minut před koncem utkání mohlo být ještě hůře - Čada poslal míč Vackovi, který se pokoušel hlavou nezištně skórovat, jenže Křížek stál v cestě třetímu pokoření. V nastaveném čase se ještě nadechl k sólu domácí Vacek, kterého však skolil za cenu žluté karty Kordík. Rozhodčí Andrle následně pískl konec zápasu.