Máme pro vás přehled hráčů, kteří z Dynama hostují v jiných klubech jak v prvních, tak druhých nejvyšších fotbalových soutěžích. V článku se také dozvíte, jak se danému hráči od začátku nového ročníku daří.

Roman Potočný (Zbrojovka Brno)

V červenci zamířil do brněnské Zbrojovky, která na konci loňské sezony nezvládla boj o záchranu a spadla do Fotbalové Národní Ligy. V ní zatím dvaatřicetiletý univerzál naskočil do všech deseti zápasů a vstřelil dvě branky.

Jakub Švec (Zlaté Moravce - Vráble)

Třiadvacetiletý slovenský záložník, který před sezonou odešel právě na Slovensko, kde hraje tamní nejvyšší fotbalovou soutěž za Zlaté Moravce – Vráble, odehrál sedm utkání. Švec si zatím nepřipsal ani vstřelenou branku a ani asistenci.

Jakub Matoušek (Táborsko)

Vytáhlý útočník odešel v polovině srpna do jihočeského Táborska, kde si během pěti soutěžních utkání ve druhé lize připsal jednu vstřelenou branku, a to proti žižkovské Viktorii. Matoušek nastoupil také v jednom utkání ČFL proti rezervě pražské Dukly a k výhře 6:1 přispěl dvěma vstřelenými góly.

Matěj Luksch (Skalica)

Brankář Luksch strávil loňskou sezonu na hostování v Podbrezové a tu probíhající tráví opět na Slovensku, tentokráte ve Skalici. Pětadvacetiletý gólman v aktuálním ročníku odchytal pět utkání, ve kterých udržel dvě čistá konta.

David Krch (Příbram)

Mladý záložník během letní přípravy odešel sbírat zkušenosti a herní praxi do Příbrami. David v týmu od Litavky naskočil zatím do devíti utkání a je zatím bez gólu i asistence.

Jan Brabec (Příbram)

Současně s Krchem do Příbrami odešel také dvacetiletý stoper Brabec, který se na začátku příbramského angažmá zranil, ve druhé polovině srpna se ovšem vrátil zpět na hřiště a doposud si za příbramský celek připsal pět startů.