Vzájemné utkání rezerv prvoligových celků skončilo těsným vítězstvím domácích. Celek z pod Ještědu měl ve své sestavě plno pendlů a zvláště Tomáš Zápotočný, dal o sobě opět hodně vědět. Svou jedinou brankou také rozhodnl o osudu utkání. Naše Béčko bylo juniorce Liberce vyrovnaným soupeřem. Alespoň slabou náplastí na prohru tak zůstává dojem, který zanechal B-tým Dynama na hřišti vedoucího celku tabulky ČFL.
Od prvních minut byl na Městském stadionu vidět vyrovnaný duel, avšak díky pozorným obranám se šancí rodilo poskrovnu. V prvních dvou šancích se sice objevili fotbalisté v černobílém, mírnou převahu však přece jen získali po úvodních minutách domácí fotbalisté. Rozhodnutí tak přišlo přesně po půl hodině hry, když se Střeštík zbavil dvou našich hráčů a akci na jeden dotek zakončil “kat Dynama“ Zápotočný. Krátce nato stáhl trenér Skála ze hry Smíška, s jehož výkon nebyl ani trochu spokojen.

Ani ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Dynamo se pokoušelo ztéci branku zkušeného Hauzra po centrech, s nimi si ale Liberecký gólman poradil. Severočeši si v závěru dokázali svůj náskok spolehlivě pohlídat. K vidění byl na Městském stadionu v Liberci pohledný fotbal, čehož dokázali po zásluze ocenit i diváci. Vedoucí celek ligové tabulky ČFL dokázal vytěžit ze zápasu tři body, celek Dynama mu však byl po celou dobu vyrovnaným soupeřem.

Ohlasy trenérů

Petr Skála: "Svým svěřencům nemohu vytknout snahu. Soupež byl chvilkami fotbalovější. Divákům se zápas musel líbit."

Petr Myslivec: "Měl jsem z tohoto utkání obavy a jsem rád, že máme tři body. Hra nebyla úplně kombinačně v pořádku. Nastoupili jsme v úplně jiné sestavě než v minulém utkání, navíc někteří hráči měli v týdnu zdravotní problémy."