V dohrávce 19. kola ČFL zajížděla juniorka k odloženému zápasu na hřiště sedmého týmu tabulky-Čáslavi. Domácí se ukázali jako velice štědří hostitelé, když nechali naše mladíky odvézt všechny tři body do Českých Budějovic. Rezerva tak opět ukázala svou nejsilnější zbraň, kterou jsou zápasy na hřištích soupeřů. Před nedělním utkáním v Liberci si tak juniorka výrazně vylepšila svou reputaci. Velkou zásluhu na vítězství Béčka v Čáslavi mají podle slov trenéra Skály především pendlové z Áčka.
Vítězství Jihočechů se nerodilo vůbec snadno. Vstup do utkání vyšel lépe rezervě Dynama. Středočeši ale velice záhy vyrovnali hru a byly juniorce vyrovnaným soupeřem. Houževnatý odpor domácích zlomil až Adamův gól krátce před přestávkou. Odražený balón vrátil k Adamovi Smíšek a talentovaný záložník otevřel skóre svou typickou střelou ze střední vzdálenosti. Ani poté ale Středočeši nesložili zbraně. Naneštěstí byla obrana českobudějovické juniorky i nadále pozorná. A když přidal Adam deset minut před koncem svou druhou branku (jak jinak než střelou ze střední vzdálenosti), bylo již téměř rozhodnuto. V nastaveném čase ještě nedokázala obrana Čáslavi uhlídat Marušku, který se neohroženě vřítil do vápna a nekompromisně prostřelil domácího gólmana.

Ohlasy trenérů

Petr Skála: "Bylo by špatné, kdybych byl nespokojen při vítězství 3:0 na soupeřově hřišti. Především bych vyzdvihl skvělý výkon pendlů. Ať už to byl Adam, Smíšek, Dobrotka, Kladrubský nebo v minulém zápase Pivoňka. Výpomoc z Áčka se nám vždycky hodí. Ke stoprocentní spokojenosti ještě pořád něco chybělo, ale nemůžu klukům upřít snahu a bojovnost."