Pouze levonohý obránce Miloslav Penner, který hostuje v Marile Příbram, se mohl o víkendu radovat z plného bodového zisku svého týmu v zápase se Spartou Praha. O vítězství se také velkou měrou postaral Pavel Tobiáš, který s týmem perfektně nacvičil signál při rohovém kopu. Tatran Prachatice ve druhé lize doma pouze remízoval se Spartou "B" - dobře se prezentovali Rožboud a Pravda. V zahraničí se velmi nedařilo Semanovu Nea Salamis, který na domácím stadionu prohrál vysoko 0:4. Martin Vozábal poprvé v dresu Xanthi odehrál celé utkání, tým přesto prohrál na hřišti PAOK Soluň 0:1.
ZAHRANIČÍ (hráči, kteří odešli z Dynama přímo do zahraničí)
Miroslav Seman (Nea Salamis /Kypr/)
Velkým překvapením skončil zápas Nea Salamis s devátým Dighenis. Salamis v brance s Miroslavem Semanem totiž na domácím stadionu prohráli vysoko 0:4, když první branku exbudějovický brankář inkasoval již ve 2. minutě. Salamis prohráli již druhý zápas v řadě a v tabulce Kyperské ligy klesli na páté místo.
Statistiky: 23 zápasů - 2070 minut - 1 žlutá karty

Martin Vozábal (Škoda Xanthi /Řecko/)
Martin Vozábal odehrál v dresu Xanthi poprvé celý zápas. Jeho tým prohrál ale na hřišti PAOK Soluň 0:1. Martin podle svých slov byl v tomto zápase velmi blízko prvnímu gólu za Xanthi, vyloženou šanci ale nedokázal přetavit v gól. Bývalý kapitán Dynama také v průběhu utkání uviděl žlutou kartu.
Statistiky: 8 zápasů - 240 minut - 1 žlutá karet

Jaroslav Drobný (Panionios Atény /Řecko/)
Jaroslav Drobný v zápase s Kerkirou nenastoupil.
Statistika: 20 zápasů - 1863 minut - 1 žlutá karta


I. LIGA

Miloslav PENNER
(Příbram)
Řízný obránce hostující v Marile Příbram byl u historického vítězství nad Spartou Praha 3:1. Na levém kraji obrany eliminoval útočné snahy Karla Poborského, který se vůbec neprosadil.
Statistika: 5 zápasy - 450minut - 1 žlutých karet

II. LIGA
Stanislav ROŽBOUD
(Tatran Prachatice)
V domácím zápase se Spartou "B" (1:1) odehrál na pravé straně zálohy 76 minut. Byl u jediné branky Prachatic, když skvěle uvolnil Endla, který následně přihrál kanonýru Zušťákovi, který překonal golmana Bičíka.

Zdeněk KŘÍŽEK
(Tatran Prachatice)
V zápase se Spartou "B" nenastoupil, přednost dostal veterán Holec.

Jiří PRAVDA (Tatran Prachatice)
Na levé straně záložní řady odehrál v zápase se Spartou "B" celé utkání. V úvodu poločasu byl u sporné situace, po které měl rozhodčí odpískat ve prospěch Prachatic pokutový kop. Ve 20. minutě mohl otevřít skóre zápasu, když tvrdou hlavičkou málem překonal brankáře Bičíka.

Aleš MATOUŠEK (Tatran Prachatice)
Kvůli zranění do utkání se Spartou "B" nenastoupil.