Sobotní turnaj na hřišti Sokolu Sezimovo Ústí zahájilo Dynamo očekávanou výhrou proti domácímu celku, který si teprve před týdnem vybojoval účast v jihočeském krajském přeboru. V první přípravě se představila řada nováčků, na vysoké výhře 6:0 se podílel dvěma brankami Kadula, po jedné přidali Pešek, Mashike, Táborský a Benát. Ve finále se černobílí utkají od 18 hodin s lepším z dvojice Znojmo-Táborsko.

Trenér Horejš vyslal do prvního utkání sobotního turnaje dvě rozdílné jedenáctky. Celých sedmdesát minut odehrál jen stoper Mikuláš Jáša. Představilo se také několik nových tváří. Premiéru v černobílém dresu si odbyli Loduha, Moravec, Pouček, Mashike a Motal. Dynamo mělo od úvodu dle očekávání navrch. Převahu favorita poprvé gólově ocenil po deseti minutách Jakub Pešek, který gólem oslavil své 24. narozeniny. Domácí růžky moc nevystrkovali, výjimkou byla šance Hoffmana, která ale brankou neskončila. Na druhé straně padl druhý gól v šestnácté minutě, kdy aktivní Pešek hokejově nastřelil míč z úhlu před branku, kde se balon odrazil od Elvise Mashikeho do sítě. Po půlhodině se skóre měnilo potřetí. Spolupráci s Lukášem Poučkem přetavil ve třetí zásah Ivo Táborský. Šancí mělo Dynamo nadále dostatek, často ale situace překombinovalo. Z domácích pokusů je třeba vypíchnout střelu veterána Bartesky z trestného kopu, která se ale mezi tři tyče nevešla.

Čerstvá jedenáctka Dynama vlétla do druhého poločasu aktivně a po třech minutách se radovala ze svého prvního gólu. Petr Benát skóroval zpoza vápna a bylo to 0:4. Pak své šance zahodili Tomek, Wermke a Kadula, ale byl to právě Jindřich Kadula, jenž v 54. minutě po dobré Benátově práci snadno zaznamenal pátou branku svého týmu. Gólovou normu tři branky na poločas splnil osm minut před koncem znovu Jindřich Kadula, který těžil ze spolupráce s Romanem Wermkem. Dynamo tak v poklidu dokráčelo po výhře 6:0 do finále turnaje v Sezimově Ústí.