Skvělého výsledku dosáhl nabuzený starší dorost na hřišti prvního týmu pražské Sparty. Svěřenci trenéra Švantnera dokázali přestřílet domácí Pražany 4:2 a udělali velký krok k záchraně. Přestože mají o zápas více než většina týmů, díky výhře se vyšvihli na lichotivou desátou příčku. V dalším kole je čeká už v sobotu Zlín.

Žhavým favoritem v předehrávce 34. kola celostátní ligy staršího dorostu byla domácí Sparta, které patří první místo v tabulce. Jihočeši šli do utkání se stejným cílem jako na podzim, překvapit soupeře. A to se povedlo i ve druhém vzájemném střetnutí! Zápas začali černobílí skvěle. Po hezké akci se trefil Jan Chylík, když využil centru z pravé strany – 0:1. Navýšit mohlo Dynamo v 25. minutě. Jenže nařízený pokutový kop neproměnil Rostislav Tomek, jehož pokus vyrazil domácí brankář. Hosté se nemuseli dlouho trápit. O šest minut později totiž navýšil vedení po rohovém kopu stoper Mikuláš Jáša - 0:2.

O přestávce udělal sparťanský trenér dvě změny, které přinesly srovnání. V 55. minutě ještě zachránila hosty tyč, ale o minutu později už bylo zle. Odchovanec budějovického fotbalu Václav Drchal tečoval střelu a snížil – 1:2. To nebylo vše. Za pár desítek vteřin napálil poskakující míč ve vápně Daniel Mareček a bylo srovnáno – 2:2. Jihočeši nepoložili zbraně a pokračovali v produktivní hře. Přímočarou akci zakončil po přiťuknutí od Tomka Marek Kalousek a Dynamo znovu vedlo – 2:3. Ačkoliv Sparta měla míč na svých kopačkách častěji, do šancí a hlavně branek se častěji dostávali hosté. Na konečných 2:4 upravil důrazný Jakub Matoušek a Dynamo i napodruhé v sezoně přemohlo první celek tabulky!