Mládežnické kategorie mají do konce stále několik zápasů a pořád je o co hrát. To se velmi dobře uvědomuje starší dorost, který musí bojovat o záchranu. V pátek po poledni ho čeká důležitý zápas v Pardubicích. Výběru U17 a U16 jedou do Hradce Králové, U15 a U14 hostí pražské Bohemians.
Pátek 5. května:

28.kolo celostátní ligy st. dorostu U19
Pardubice U19 – SK Dynamo U19 13:00
Do konce jarní části zbývá pouze sedm utkání a staršímu dorostu začíná nejdůležitější část sezony. Svěřenci trenéra Švantnera se nacházejí na příčkách pro baráž o sestup, ale každý bod je může posunout mimo záchranářské boje. Východočeši jsou pouze o bod před nimi, tudíž se bude hrát o hodně. Utkání začíná v 13:00 a vy jej můžete sledovat v online reportáži.

Sobota 6. května:

22.kolo ligy ml. dorostu U17
Hradec Králové U17 – SK Dynamo U17 11:00
Ve 22. kole čeká sedmnáctku těžký soupeř. Votroci z Hradce Králové zažívají dobrou sezonu a nachází se na dobré čtvrté pozici. Jihočeši jsou jedenáctí a soupeři nedají kůži lacino. V brance by měla znovu naskočit posila z Roudného David Vávra, který v minulém kole udržel v základní hrací době nulu.

22. kolo ligy ml. dorostu U16
Hradec Králové U16 – SK Dynamo U16 13:15
I šestnáctileté fotbalisty Dynama čeká duel na východě Čech. Celek černobílých neprožívá dobrou sezonu a patří mu předposlední třináctá pozice. V posledním střetnutí doma těsně padl s Příbramí 2:3 a ani se čtvrtým Hradcem ho nečeká lehké utkání.

5.kolo „O udržení“ česká liga st. žáků U15
SK Dynamo U15 – Bohemians U15 11:00
Ani U15 neprožívá ideální sezonu. Jarní část dohrává v nadstavbě „O udržení“, kde je zatím padesáti procentní. Ve čtvrtém kole je čeká poslední Meteor a Budějovičtí tak mají šanci připsat si třetí vítězství v nadstavbové části.

5.kolo „O udržení“ české ligy st. žáků U14
SK Dynamo U14 – Bohemians U14 12:45
I kategorie do čtrnácti let hraje ve skupině „O udržení“ a vede si velmi slušně. Po čtyřech zápasech má na kontě tři vítězství a proti Bohemians se pokusí přidat čtvrté. Bude to přímý souboj o první příčku v nadstavbě.

Nejmladší kategorie U13 a U12 mají o víkendu volno. Své zápasy absolvovali ve středu proti Bohemians. Dvanáctka dokázala uspět a zvítězit 4:3, rozjetá třináctka rozstřílela soupeře 7:1.