Týmy mladších dorostů Dynama o víkendu bodovaly na hřišti Bohemians Praha 1905. Hráči kategorie U17 remízovali 0:0 a mladší kolegové díky brance Martina Červeného dokonce vyhráli 1:0.

Bohemians Praha 1905 U17 - SK Dynamo ČB U17 0:0, 4:2 po penaltách
Sestava: Janáček - Faltýn, Grigera, Cepák, Ardamica - Vögl, Malecha - Pařízek, Kortiš (80. Wohlgemuth), Kadlec - Jiran (37. Martinec).

Jaromír Plocek (trenér): "V nedělním dopoledni jsme odehráli velmi bojovné utkání s týmem Bohemians Praha. V prvním poločase jsme si vypracovali dobré příležitosti, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Dvě samostatné akce měl Jiran a jednu loženou šanci Viktor Kadlec. Tým Bohemians měl také svoje příležitosti, při kterých nás podržel náš brankář Martin Janáček. Poločas skončil za stavu 0:0. Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu, hodně soubojových situací. Opět jsme si vytvořili vyloženou šanci, ale neproměnili jsme ji. Do této šance se dostal Jakub Pařízek. Bohemka měla po naší chybě také svojí velkou šanci tohoto utkání, ale neproměnila a druhý poločas skončil za stejného stavu jako první půle. Na penalty jsme prohráli 4:2, ale přesto je pozitivní, že se nám na jaře daří vozit body z hřišť soupeřů."

Bohemians Praha 1905 U16 - SK Dynamo ČB U16 0:1 (0:0)
Branka: 58. Červený.
Sestava: Kerl - Plandor, Jansa, Jurásek, Sedlák - Cerda, Perina - Wimmer (50. Faltýn), Wohlgemuth (63. Vojta), Skála - Červený.

Marcel Tomášek (trenér): "Celý zápas jsme byli nebezpečnější a vytvořili spoustu šancí .Domácí tým jsme nepouštěli do šancí a když tak tam byl bezchybný Kerl v brance. Do černého se trefil výborně hrající Červený a vezeme tři body z Bohemians. Velmi dobrý výkon předvedla posila ze žákovského týmu Perina, který svým pohybem ovládl střed hřiště."