Poslední přípravný zápas před startem jarní části sezony odehrají svěřenci trenéra Davida Horejše na hlavním stadionu na Střeleckém ostrově. Jihočeši proti Vlašimi nastoupí oproti původním předpokladům již v pátek 24. února od 18:00. Původně se mělo hrát až v sobotu.

Fotbalisté Dynama si tak přesně týden před startem jara vyzkoušejí přírodní trávník na Střeleckém ostrově. "Je to pro nás velmi důležité, protože během zimy jsme se na trávník moc často nedostali," říká trenér Dynama David Horejš.

Původně se plánovalo, že se generálka na Fortuna národní ligu odehraje až v sobotu (podle počasí od 14:30 na Složišti nebo od 18:00 na hlavním stadionu), nakonec se ale trenéři Dynama a Vlašimi dohodli na změně. "Navrhli jsme Martinu Haškovi, aby se zápas odehrál už v pátek, a on souhlasil. Pro nás je to určitě dobře, aspoň budeme moci následující týden absolvovat tradiční předzápasový týdenní mikrocyklus," dodává David Horejš.

Vstupné na poslední zápas přípravy bude zdarma. Fanoušci mohou využít hlavní (západní) tribunu a také tribuny jih a sever. Východní tribuna zůstane v pátek uzavřená.