Odehrál další velmi dobré utkání, které tentokrát korunoval první brankou svého týmu. Patrik Čavoš byl jedním z hlavních strůjců výhry v Ústí nad Labem. "Soupeře jsme přehráli, tři body jsme si zasloužili," pochvaloval si po utkání střední záložník Jihočechů.
Patrik Čavoš

Napadlo vás před utkáním, že byste mohli zvítězit o tři branky?
Jeli jsme do Ústí s tím, že chceme naplno bodovat. Odehráli jsme na jaře tři dobrá utkání a chtěli jsme na ně navázat.

Jak jste se na utkání připravovali? Ústí se prakticky nedostalo do hry.
Věděli jsme, že máme o něco silnější tým. Byli jsme na tom lépe kombinačně, na což jsme se před zápasem připravovali. Trenér nás velmi dobře připravil a my jsme pouze plnili jeho pokyny. Soupeře jsme přehráli.

Navrch jste přidal první branku v dresu Dynama.
Před vápnem se ke mně dostal balon, předal jsem ho Ríšovi k lajně a mazal jsem před branku. Ríša o mně velmi dobře věděl a já to pouze uklidil za brankáře.

Cítíte se v dobré formě? K dobrým výkonům jste přidal i první branku.
Velmi mi pomáhá v záloze Beny, je to výborný a zkušený fotbalista. Cítím se na hřišti dobře, sedli jsme si jako tým a klape nám.

Nyní jste na vlně sedmi zápasů v řadě bez prohry, v pátek vás čeká Hradec Králové. Půjdete do utkání s čistou hlavou?
Záleží zejména na nás. Hrajeme doma, věřím, že i fanoušci dorazí. Bude to velice těžké utkání a my doufáme, že ho zvládneme.

Rozjeté Dynamo přejelo Ústí tříbrankovým rozdílem (9.4.2015)

Skvěle odehrané utkání a zasloužené tři body. Jihočeši pokračují v dobrých výkonech a připisují si další tři body do tabulky. V ústecké Armě vedlo Dynamo od 16. minuty zásluhou Patrika Čavoše, o další dvě branky se postaral v mimořádné formě hrající Richard Kalod.