Juniorka prohrála na hřišti Liberce, stejně tak jako starší dorost v Pardubicích. Liberec ale dokázaly porazit oba mladší dorosty a tři body na své konto si připisují i mladší žáci U13. U12 prohrála v Písku, U15 s Plzní a remízu zvládli uhrát starší žáci U14.

Juniorka- Vedení Liberce zvrátit nedokázala
FC Slovan Liberec - SK Dynamo 3:1 (1:0)
Branky Dynama: Otepka (pen.)
Sestava Dynama: Pavelec – Hrachovec, Janoch, Held, Jenne - Čadek, Horák (62. Chytrý), Vaněk, Otepka - Linhart, Pasecký (49. Schertler)

U19- Na Pardubice nestačili
Pardubice - SK Dynamo (5:0)
Sestava Dynama: Rotbauer- Tušer (23. Krejčí), Havel, Janoch, Blažek- Kadlec (64. Řehoř), Mácha (46. Jáša), Švantner (46. Tomek), Vaněk, Bálek- Pasecký (78. Štifter)
Hodnocení trenéra- Petr Skála: "Byl to náš nejhorší výkon, ale co víc- jsou pro mě obrovským zklamáním zkušení hráči. Čekal bych od nich mnohem víc!"

U17- Góly padaly jen v prvním poločase
FC Slovan Liberec- SK Dynamo 2:4 (2:4)
Branky Dynama: Hric, Chylík 2, Tomek
Sestava Dynama: Luksch- Hric (61. Novák), Jáša, Peroutka, Řehoř - Chylík (50. Pfeifer)- Juroš (70. Samek), Kořínek, Štifter (70. Rottenborn)- Vávra (65. Matoušek), Tomek
Hodnocení trenéra- Jiří Lerch: "Po promrhaném začátku, kdy jsme prohrávali už 2:0 se nám podařilo do poločasu výsledek otočit na 2:4. V druhé polovině utkání byla již hra v naší režii a důležité utkání jsme dohráli s vítězným koncem. Velký dík klukům za to, že i za nepříznivého stavu, který se vyvíjel, dokázali utkání otočit."

U16- Po penaltách zvítězilo Dynamo
FC Slovan Liberec - SK Dynamo 3:4
Sestava Dynama: Komárek - Dolejšek, Suda, Kočí, Hofmann, Collin (65. Švec), Kubata, Lindák (68. Strapek),Sekyra (41. Fajfr), Kalousek (75. Zachař), Fišer (75.Marek)
Hodnocení trenéra- Jiří Vlček: "Vyrovnané utkání se soupeřem který vyniká agresivitou a tvrdostí skončilo dělbou bodů,když domácí příležitosti vychytal Komárek. Naopak nám se proměňování šancí vůbec nedařilo. Jasné šance nezvládl Lindák a dvakrát Fišer."

U15- Plzeň rozhodla o své výhře ve druhém poločase
SK Dynamo - FC Victoria Plzeň 1:3 (1:1)
Branky Dynama: Bartůněk
Sestava Dynama:Michal (20. Havlíček) - Vochozka (36. Vítovec), Cepák (36. Božovský), Grigera, Ardamica - Hucek, Penner, Bartůněk (36. Michalko) - Jiran (36. Švejda), Malecha (36. Míka), Hezoučký
Hodnocení trenéra- Radim Pouzar: Utkání pro nás bylo svátkem, protože se hrálo na hlavním stadionu. První poločas po zásluze skončil 1:1, kdy obě mužstva měla střelecké příležitosti. Druhý poločas patřil nám, ale bohužel jen herně. Ač jsme si vypracovali řadu příležitostí, tak branky střílel jen soupeř. Ale kluci i jejich rodiče zaslouží pochvalu za předvedené výkony."

U14- Alespoň bod za remízu s Plzní
SK Dynamo - FC Victoria Plzeň 1:1 (1:0)
Branky Dynama: Červený
Sestava Dynama: Havlíček (36.Vojtíšek)-Plandor, Trnka, Wohlgemuth, Sypal (36. Bešťák)- Jansa, Faltýn, Varačka (36. Carda)- Ryneš (8. Glaser)(42. Frček), Červený (36. Kalina), Faja (Goretki)
Hodnocení trenéra- Miroslav Šenkýř: "Odehráli jsme velice dobře začátek utkání, do 20. minuty jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vedli vstřelenou brankou, kterou v 15.minutě střelil Martin Červený. Druhý poločas se odvíjel většinou ve středu hřiště. Ani jeden tým se nedostával do vyložených šancí, přesto se soupeři podařilo vyrovnat. Zápas dospěl k penaltovému rozstřelu, ve kterém jsme tentokrát byli šťastnějšími."

U13- Vítězství i přes chyby
FC Písek - SK Dynamo 4:7 (2:4)
Branky Dynama: Rataj 2, Mašek 2, Rešl, Polanský, Markes
Sestava Dynama:A-tým: Janota - Pineau, Česák, Waník - Markes, Schönbauer, Pazourek - Mašek Střídali: Kordík, Fürst, Tomášek B-tým: Hájek - Rešl, Perina, Řepa - Polanský, Vítovec, Herman - Rataj Střídali: Podlaha, Maťák, Jinšík, Červenec
Hodnocení trenéra- Richard Florián: "Do utkání se nám nepodařilo vstoupit aktivně. Dlouho jsme se trápili s kombinací, kterou srážela řada našich individuálních nepřesností. Situaci nám komplikovala i zarputilá obranná hra soupeře. Dalším velkým negativem byly naše tři neproměněné penalty. I přes to všechno se nám podařilo utkání dotáhnout do vítězného konce a odvést si tři body."

U12- Chybělo větší nasazení
FC Písek - SK Dynamo 13:8 (6:4)
Branky Dynama: Alexa 3, Krch, Brabec, Klimeš, Trmal, vlastní
Sestava Dynama: A-tým: Lerch - Budín, Horejš - Klimeš, Špaček, Trmal, Vančura - Kolář. B-tým: Koutník - Bednář, Jaroš - Bastl, Alexa, Brabec, Němeček - Krch. Střídali: Rezek, Trča, Hera
Hodnocení trenéra- Pavel Pulec: " V Písku jsme odehráli utkání podobné tomu minulému. Byli jsme na tom lépe individuálně i kombinačně než domácí. Ti nás ovšem předčili v přímočarosti a důrazu, navíc dokázali využívat našich ztrát k rychlému zakončení. Navíc naše aktivita po ztrátě míče byla nízká. Chybělo větší nasazení, zodpovědnost i chuť co nejrychleji získat míč zpět. Náš pohyb v obranné fázi směrem dozadu byl pomalý."