Ani juniorka českobudějovického Dynama o víkendu neuspěla, když v pondělním 36. kole Juniorské ligy padla na hřišti Liberce 3:1. Severočeši se v průběhu zápasu dostali do tříbrankového vedení, stav deset minut před koncem zkorigoval z penalty Otepka.

Oba celky nastoupily bez posil z A-týmů, jen v dresu Dynama naskočil Linhart. Favorizování domácí byli od úvodu aktivnější a po pěti minutách mohli jít do vedení, ale střela Frimmela z ostrého úhlu skončila na tyči Pavelcovy svatyně. Slovan se do vedení dostal v 19. minutě, kdy si dlouhý míč Bonga zpracoval Denis Frimmel a nejlepší střelec Liberce překonal Pavelce. Jihočeši se po ospalém úvodu snažili o vyrovnání, ale po Otepkově centru hlavičkoval Čadek do rukavic připraveného gólmana.

Po pauze chtěli Liberečtí přidat uklidňující druhý gól a byli mu blízko ve 47. minutě a byl u toho zase nebezpečný Frimmel, jenž vyzval ke gólu Calazanse, který však v zakončení selhal. Marcos Calazans nemusel litovat dlouho, když o čtyři minuty později křížnou střelou podruhé propálil Pavelce. Domácí dál útočili, proti Frimmelovi se vyznamenal brankář Dynama, při dorážce Kaislera mu pomohli obránci. Liberec se dočkal v 72. minutě, kdy krásnou akci zakončoval do prázdné branky Ondřej Machuča. Dynamo stihlo už jen jednou zkorigovat, když byl deset minut před koncem faulován ve vápně Chytrý a nařízenou penaltu proměnil Ondřej Otepka. Juniorka tak prohrála v Liberci 1:3.