Juniorka českobudějovického Dynama na jaře poprvé vyhrála, když na Složišti porazila Teplice 4:1. O tři body se velkou měrou postaral Ladislav Volešák, který vsítil všechny čtyři branky. Ve čtvrtek hraje juniorka jihočeské derby s mladíky Táborska.

Jihočeši nastoupili posílení o řadu pendlů, naopak Teplice dorazily pouze s juniory. Posily byly znát hned od úvodu, černobílí měli územní převahu a brzy přišly i šance. Po jednom z rohových kopů hlavičkoval zblízka Otepka, ale nedokázal míč dopravit do sítě. Dynamo dlouho smutnit nemuselo. V 19. minutě byl Hála sražen ve vápně Uhlířem a Ladislav Volešák z nařízené penalty otevřel skóre. O sedm minut později už to bylo o dva góly, když po pěkném signálu Otepky s Ladislavem Volešákem zvýšil zkušený záložník pěknou střelou vedení domácích. Teplice se do zápasu vrátily o chvíli později, kdy po rohu snížil Dominik Horvát.

Po pauze pokračovala převaha Dynama, která byla v 53. minutě zúročena dalším gólem. Varadi se hezky uvolnil ve vápně, ještě vylepšil pozici pro Ladislava Volešáka, jenž zkompletoval hattrick. O chvilku později mohli Severočeši opět snížit, ale proti Mozolovi skvěle vyběhl Fryšták. Jihočeši si hlídali poklidný náskok a mohli přidat další branky, střela Hály byla povedená, ale brankář Lipš předvedl hezký zákrok. Skóre dostalo svou definitivu v 77. minutě, kdy opět zafungovala spolupráce z A-týmu, Varadi vyzval ke skórování Ladislava Volešáka, jenž z levé strany uzavřel své galapředstavení.