Dynamo čeká poslední domácí zápas letošní sezony, ve kterém změří síly s Třincem. Ani tentokrát nebude pro fanoušky chybět tradiční Zpravodaj, který přinese novinky ze Střeleckého ostrova a budete si ho moci tradičně zakoupit u malých fotbalistů Dynama před vstupem na stadion.

V Dynamákovi znovu nebude chybět detailní rozbor duelů s Karvinou a ve Vlašimi včetně ohlasů s hráči. Kompletní bude i představení našeho sobotního soupeře z Třince. Pro milovníky statistik nechybí numera u hráčů Dynama nebo kompletní rozpis či tabulka.

V dotazníku se vám poodhalí čtyřiadvacetiletý obránce Pavel Novák, na kterém byste moc nepoznali, že se českobudějovičtí loupežníci už několik týdnů neholí, jelikož mu vousy moc nerostou. Nechybí i další odpovědi beka Dynama. Projít si můžete i pozvánku na tradiční letní Sportovní kemp Karla Poborského nebo rozbor zápasů strakonické farmy v ČFL, kde se Jihočechům příliš nedaří. Samozřejmě nemůžete být ochuzeni o výsledky staršího dorostu nebo dalších mládežnických celků.

Dynamák bude pro vás připraven u malých fotbalistů Dynama před utkáním za 20 Kč.

Jdeme pomalu do finále, Dynamo přivítá Třinec (29.5.2014)

Poslední dvě kola, jdeme do finále. Každá ztráta by mohla být osudná, Dynamu stačí k postupu ze dvou zápasů čtyři body. Jihočeši nutně potřebují udělat první krok v sobotu od 16 hodin, kdy doma přivítají nevyzpytatelný Třinec.