Během uplynulého víkendu se do soutěžních zápasů zapojily všechny mládežnické týmy Dynama od kategorie U12 do kategorie U19. Starší dorostenci podruhé v řadě prohráli, naopak se výsledkově dařilo mladším dorostencům, kteří v kategorii U16 a U17 vyhráli nad Jabloncem. Plné bodové zisky zaznamenali také fotbalisté žákovských kategorií U14 a U15.

U19 - Starší dorost doma prohrál s Karvinou
SK Dynamo ČB U19 - MFK Karviná U19 0:2 (0:0)
Sestava Dynama:
Hřebejk - Řezáč, Janoch, Havel, Vaněk - Švantner, J. Held (78. Kadlec), Otepka - Bálek, M. Held, Horák (78. Markytán).
Hodnocení: „Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. První poločas byl hodně vyrovnaný a každý tým si vytvořil tak jednu nebo dvě větší šance. Před druhým poločasem jsme si řekli, že musíme začít hodně aktivně. Vytvořili jsme si v prvních dvaceti minutách druhé půle obrovský tlak i šance, jenže bohužel jsme byli neproduktivní. Věděli jsme, že zápas rozhodne jeden gól. Ten právě ale vstřelili hosté a poté ještě přidali jednu branku navíc, čímž potvrdili své zasloužené vítězství. Pokud nebudeme v zápasech dávat z vyložených šancí góly, tak nemůžeme pomýšlet na bodový zisk," řekl po zápase trenér týmu David Horejš.

U17 - Domácí výhra nad Jabloncem
SK Dynamo U17 - FK Jablonec U17 2:1 (1:0)
Branky:
5. Bartoš, 66. Markytán.
Sestava: Rotbauer - Pancíř, Matas, Vacek (41. Kándl), Žurek - Kadlec (41. Markytán), Mácha, Blažek - Škoda, Bartoš (63. Krejčí) - Frnoch.
Hodnocení: „Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého a celý týden jsme se připravovali na to, že soupeř bude hrát jednoduchý fotbal na brejky, protože má v týmu velmi kvalitního a rychlého útočníka. Herně jsme byli lepší, ale nedokázali jsme proměnit šance, které jsme si vytvořili a proto to byly nervy až do konce,“ řekl trenér Kamil Tobiáš.

U16 - Dvougólová výhra nad Jabloncem
SK Dynamo U16 - FK Jablonec U16 2:0 (2:0)
Branky:
Rottenborn, Ayong
Sestava: Luksch (41. Vacl) - Řehoř, Jáša, Hric, Novák - Štifter (65. Doležal), Tomek, Rottenborn, Miklas (41. Juroš) - Pfeifer (60. Matoušek), Ayong
Hodnocení: „Utkání jsme rozhodli dobrým výkonem v prvním poločase. Ve druhé části jsme se potýkali s nepřesností v kombinaci a soupeř hru vyrovnal. Přesto jsme dohráli utkání bez obdrženého gólu, a tak jsme se dočkali prvního jarního vítězství,“ hodnotil utkání trenér týmu Jiří Vlček.

U15 - Rokycany si odvezly osmičku
SK Dynamo U15 - FC Rokycany U14 8:0 (5:0)
Branky:
Kasík 3, Fišer 2, Kalousek 2, Lindák.
Sestava: Višvader (36. Michal) - Hofmann, Dolejšek, Švec, Kočí (36. Suda) - Collin (45. Hezoučký), Strapek, Lindák (36. Sekyra) - Kasík, Fišer, Kalousek (36. Votava).
Hodnocení: „V úvodu utkání jsme nedokázali správně řešit situace před pokutovým územím soupeře. První branka kluky uklidnila a poté to bylo jen o výši skóre,“ řekl k zápasu trenér týmu Radim Pouzar, jehož svěřenci i na jaře pokračují ve výborných výkonech a v tabulce jim patří třetí příčka.

U14 - Drtivá výhra nad Rokycany
SK Dynamo U14 - FC Rokycany U14 12:1 (6:1)
Branky:
Šuga 6, Hezoučký 3, Jiran, Michalko, Míka.
Sestava: Havlíček - Vochozka, Grigera, Cepák, Ardamica - Hucek, Jiran, Michalko - Hezoučký, Šuga, Trachta.
Hodnocení: Také starší žáci U14 pokračují v dobrých výkonech, když si doma hladce poradili s Rokycany. „Hosté hrozili pouze v úvodu utkání rychlými brejky, ale kluci si v pohodovém tempu s chutí zastříleli a zvítězili vysokým rozdílem,“ pochvaloval si trenér žákovského týmu Radim Pouzar.

U13 - Těsná prohra na Bohemians
Bohemians 1905 U13 - SK Dynamo U13 8:7 (3:4)
Branky:
Ryneš 3, Penner 2, Červený, Carda.
Sestava: Tým A: Kerl - Sypal, Kalina, Wohlgemuth - Faja, Penner, Laurinc - Červený. Střídali: Rataj, Schönbauer. Tým B: Flaška - Plandor, Trnka, Bešťák - Ryneš, Varačka, Carda - Goretki. Střídal: Boška.
Hodnocení: „Vyrovnaný zápas, ve kterém se štěstí přiklonilo na stranu domácích. Oproti předcházejícím zápasům se naše hra podstatně zlepšila. Přesto byla Bohemka důraznější v osobních soubojích a před oběma brankami,“ řekl trenér týmu Martin Wohlgemuth.

U12 - Na Bohemians mladší žáci nestačili
Bohemians 1905 U12 - SK Dynamo U12 17:4 (7:2)
Branky:
Mašek, Podlaha, Česák, Rataj.
Sestava: Tým A: Janota - Řepa, Herman - Rešl, Schonbauer, Maťák - Mašek, Jinšík. Tým B: Červenec - Perina, Polanský - Rataj, Pazourek, Kordík - Podlaha, Furst. Střídali: Česák, Vančura, Klimeš.
Hodnocení: „S družstvem Bohemians sehráli kluci vyrovnané utkání. Stačili jim v osobních soubojích, rychlosti i kombinaci. Jediné, v čem nás v utkání domácí předčili, byla větší schopnost proměňovat své šance, což také rozhodlo o jejich vysokém vítězství,“ řekl k zápasu trenér Pavel Pulec.