Vysoké vítězství si v přípravě připsalo českobudějovické Dynamo v souboji s juniorkou Brna. O výhru 10:1 se postarali dvěma góly Ibragimov, Chmelo a Wermke, po jedné brance zaznamenali Linhart, Rakovan, Němec a Machovec z penalty.

Po zranění se v sestavě Dynama objevili Novák a Linhart a byl to právě mladý forvard, který ve čtvrté minutě otevřel skóre. Klesa se hezky uvolnil na pravé straně, ránu Kaloda ještě brankář Veselý vyrazil, ale na hlavičku Zdeňka Linharta už byl krátký. Záhy mohl Linhart přidat druhý gól, ale po parádním pasu od Rýdela tváří v tvář gólmanovi Brna selhal. Ve 12. minutě přidali černobílí druhý zásah, když Kalod vyslal do úniku Rastislava Chmela, jenž z podobné pozice jako o malou chvíli před ním Linhart nezklamal.

Uplynulo jen několik desítek sekund a Jihočeši se radovali potřetí. Za hranicí velkého vápna napřáhl Michal Rakovan a přesnou střelou rozvlnil síť. Po půlhodině hry se stejná situace opakovala s tím rozdílem, že Rakovanův pokus zastavila tyč. Do poločasu přidal po dobrém pasu Rýdela čtvrtý gól znovu Rastislav Chmelo a Jihočeši vedli po pětačtyřiceti minutách 4:0.

Po změně stran pokračoval gólostroj Dynama. Nejprve skóroval přesnou střelou František Němec, v 54. minutě hezkým obloučkem zvýšil vedení Roman Wermke a bylo to už 6:0. Záhy byl ve vápně faulován Dvořák, ale Ibragimov nařízenou penaltu poslal jen do břevna. Aziz Ibragimov se dočkal o pět minut později, kdy využil přesný Benátův pas.

Osmý zásah přidal znovu Aziz Ibragimov, když si sám před brankářem počínal hodně zkušeně. Pak se dočkala i juniorka Brna, když přesnou střelou skóroval Stanislav Vávra. V 75. minutě byl ve vápně faulován Benát a nařízenou penaltu proměnil Jaroslav Machovec. Desátý gól mohl přidat Němec, ale sám před Veselým selhal. Dynamo se dočkalo desítky v 88. minutě, kdy na konečných 10:1 uzavřel dorážkou střely Němce do tyče Roman Wermke.


Ohlasy trenérů

Pavel Hoftych (trenér Dynama): Juniorka Brna měla v nohách utkání proti Břeclavi, ale přesto jsem moc rád, že přijali naší nabídku odehrát zápas, když nám vypadl jeden ze soupeřů v plánu přípravy. Jsem rád, že naši kluci hráli přesto s chutí a snažili se dělat věci, které se nám v minulých zápasech tolik nedařili. Spokojený jsem také s tím, že si naši hráči s chutí zastříleli a že tam byly akce, které měli hlavu a patu.