Fotbalové sezony se pomalu blíže ke svému konci a vrcholí i soutěže mládežnických celků. Nejsledovanější kategorií Dynama je momentálně žákovský tým U15, který tři kola před koncem stále vládne ligové tabulce a bojuje o mistrovský titul.

U19 - Vysoká prohra s Olomoucí
SK Dynamo U19 - SK Sigma Olomouc 1:5 (1:1)
Branka:
Horák
Sestava Dynama: Maruska - Šumský (46. Fajtl), Dudák, Janoch, Straka (72. Vaněk) - Staněk, J. Held (72. Tušer), Hála, Funda (82. Kolafa) - Horák, Polanský (46. Kadula).
Hodnocení: „Toto utkání mělo nadprůměrnou fotbalovou kvalitu po všech stránkách. Za stavu 1:1 na začátku druhého poločasu jsme měli tři obrovské šance, ale bohužel žádná neskončila brankou. Naopak soupeř se dostal do vedení a přišla naše chyba ve vápně a bylo to o dvě branky. Soupeř přidal ještě dvě a utkaní v pohodě dohrál,“ řekl k zápasu trenér Jan Dvořák.

U17 - Desetigólová výhra na Vyšehradě
Vyšehrad U17 - SK Dynamo U17 0:10 (0:4)
Branka:
Pasecký 4, Švantner 2, Řezáč, Otepka, Dědič, Tušer.
Sestava: Hřebejk - Vaněk, Havel, Tomášek, Rytíř (40. Květoň) - Otepka, Tušer, Řezáč, Bálek (65. Vávra) - Švanter (40. Dědič), Pasecký
Hodnocení: „V utkání s posledním celkem v tabulce jsme jasně dominovali.Soupeři jsme nastříleli deset branek a ještě plno šancí jsme nevyužili,“ řekl po zápase spokojený trenér Jiří Vlček. Jeho tým se i tři kola před koncem sezony drží v tabulce na velice sympatické druhé příčce.

U16 - Prohra na hřišti Vyšehradu
Vyšehrad U16 - SK Dynamo U16 2:1 (0:1)
Branky:
Vacek. Sestava: Souhrada - Pancíř, Krejčí, Štěpánek, Blažek - Vymětal, Škoda, Markytán, Žurek (40. Valter) - Frnoch, Vacek
Hodnocení: „Utkání se soupeřem z konce tabulky jsme nezvládli. Výmluvou nemůže být ani to že se hrálo na nekvalitní umělé trávě. Sice jsme hned v úvodu utkání šli do vedení, ale to bylo z naší strany vše. Domácí nadšeným a bojovným výkonem ve druhém poločase výsledek zvrátili,“ řekl zklamaný trenér Kamil Tobiáš.

U15 - Vybojovaná výhra na Bohemians
Bohemians 1905 U15 - SK Dynamo U15 1:2 (0:2)
Branky:
Štifter, Ayong.
Sestava: Luksch - Řehoř (41. Otepka), Jáša (41. Doležal), Vávra, Hric (46. Novák) - Rottenborn (46. Procházka), Tomek (41. Ayong), Pfeifer - Štifter (46. Macák), Miklas (41. Matoušek), Chylík.
Hodnocení: „Dnešní utkání proti Bohemians se hrálo hned od úvodu s velkým nasazením a šancemi na obou stranách. Nám se povedlo do poločasu vstřelit 2 branky. Ve druhém poločase domácí ještě více přidali, ale dokázali pouze snížit a to i díky obětavosti všech hráčů,“ chválil své svěřence trenér Radim Pouzar.

U14 - Remíza na Bohemians
Bohemians 1905 U14 - SK Dynamo U14 2:2 (0:1)
Branky:
Dolejšek, Pfeifer
Sestava: Višvader - Hoffmann, Suda, Jáša (60. Švec), Kočí - Sekyra, Collin, Tůma (30. Pfeifer) - Dolejšek, Lorenc, Kalousek (55. Hezoučký)
Hodnocení: „Bylo to dobré utkání z obou stran. První poločas jsme vyhráli 1:0, ve druhém poločase nám soupeř po našich hrubých chybách v obraně zápas otočil na 2:1 , ale nám se po krásné akci Pfeiffra podařilo vyrovnat na konečných 2:2,“ řekl po zápase trenér týmu David Horejš.

U13 - Drtivá výhra nad Prachaticemi
SK Dynamo U13 - Tatran Prachatice U13 16:3 (9:1)
Branky:
Trachta 4, Cepák 3, Rolínek 2, Weber 2, Míča, Vochozka, Hucek, Jiránek, Ardamica
Sestava: Tým A: Michal - Daňhel, Cepák, Vochozka - Míča, Míka, Trachta - Rolínek. Střídali: Miklík, Jiránek. Tým B: Havlíček - Michalko, Ardamica, Grigera - Malecha, Weber, Hucek - Pileček.
Hodnocení: Domácí utkání s Tatranem Prachatice zvládli žáci kategorie U13 na výbornou, když svého soupeře rozstříleli jednoznačně 16:3. Nejlepším střelcem zápasu byl Trachta, který zaznamenal čtyři góly.

U12 - Čtyřiadvacet gólů do sítě Prachatic
SK Dynamo U12 - Tatran Prachatice U12 24:1 (14:1)
Branky:
Ryneš 5, Benda 3, Markes 3, Chromčák 3, Kalina 2, Carda 2, Wohlgemuth, Laurinc, Perina, Plandor, Penner, Faja
Sestava: Tým A: Flaška - Glaser, Wohlgemuth, Sypal - Laurinc, Ryneš, Kalina - Benda. Střídali: Perina, Schönbauer. Tým B: Kerl - Plandor, Penner, Trnka - Carda, Markes, Faja - Chromčák. Střídali: Bešťák, Polanský, Pazourek.
Hodnocení: S výkonem i výsledkem mohl být trenér Martin Wohlgemuth naprosto spokojený. „Jednoznačný zápas, který jsme vyhráli v pohodovém tempu,“ řekl po zápase trenér žákovského týmu U12.