Strakonická farma budějovického Dynama v utkání 28. kola ČFL bodovala, když uhrála na hřišti Kladna důležitou remízu 0:0. V průběhu zápasu měli více ze hry domácí fotbalisté, avšak gól vstřelit nedokázali a když se z několika slibných šancí neprosadily ani Strakonice, skončil zápas dělbou bodů.

Přestože se na kladenském stadionu diváci branky nedočkali, bylo k vidění rozhodně zajímavé utkání. Hned v 8. minutě byl na malém vápně u balonu Vaněk, zakončit ale nedokázal. Ve 22. minutě odpověděl domácí Hanzlík, jehož dalekonosná rána z dvaadvaceti metrů skončila na břevně. O chvilku později byl v dobré střelecké pozici znovu Vaněk, míč ale poslal mimo. V závěru poločasu měl gól na hlavě ještě domácí Vavřina, ani on ale neskóroval.

Po změně stran měl velkou šanci ke skórování strakonický Petráň, také jeho ránu ale zastavilo pouze břevno. V dalším průběhu utkání byli aktivnější domácí, jenže když se ani v 83. minutě proti výborně chytajícímu Rojíkovi neprosadil Tóth, skončilo utkání dělbou bodů za remízu 0:0.