Fotbalisty Dynama České Budějovice čeká v závěru května poslední utkání letošního ročníku Gambrinus ligy proti Vysočině Jihlava. Klub si pro své fanoušky připravil velice zajímavou akci, díky které mohou fanoušci spolu s rodinami prožít příjemné nedělní odpoledne.

Klub pro své příznivce připravoval nejrůznější akce v celém průběhu jarní části sezony. Na zápas s Příbramí měli všichni fanoušci vstup zdarma. Před zápasem s Jabloncem pak jezdili hráči Dynama městskou hromadnou dopravou a rozdávali také fanouškům zdarma vstupenky a při posledním zápase s Hradcem měli vstup zdarma ženy a děti.

29. kolo Gambrinus ligy:
SK Dynamo ČB - FC Vysočina Jihlava
neděle 26. května, 18:00

Den pro celou rodinu aneb ze ZOO na oběd do McDonalds a nakonec na Dynamo!

V den posledního zápasu letošního ročníku Gambrinus ligy budou moci fanoušci využít spolupráce mezi ZOO Ohrada v Hluboké nad Vltavou, restaurací McDonalds a Dynamem České Budějovice. Každý návštěvník ZOO Hluboká dostane ke vstupence pro dospělého člověka zdarma vstupenku pro dítě.

Navíc každý dospělý člověk dostane k takto zakoupené vstupence poukaz do restaurace McDonalds, díky kterému ke každému zakoupenému výhodnému menu dostane druhé zdarma (platí včetně Happy Meal!). K takto zakoupené vstupence do ZOO pak každý návštěvník získá i poukaz na rodinné vstupné na Rodinnou tribunu s 50% slevou!

Pozor, tato akce platí ale pouze v den zápasu SK Dynamo ČB, tedy v neděli 26. května!

A jak se stát účastníkem této akce? Je to velice jednoduché. Variant je hned několik. Od pondělí 20. května do pátku 24. května mohou zájemci o akci kupovat vstupenky na zápas s Jihlavou přímo v sekretariátu klubu. Při nákupu vstupenek na Rodinnou tribunu si bude moci každý zájemce koupit rovnou poukaz na vstup do ZOO a dostane také poukaz do McDonalds. V pátek se pak vstupenky spolu s poukazy přesunou přímo do ZOO na Hluboké a v neděli pak bude možné koupit vstupenky na fotbal i do ZOO přímo na pokladnách Zoologické zahrady.

ZOO Hluboká – k dospělé vstupence, vstupenka pro dítě zdarma!
1 dospělý + 1 dítě
90 Kč + 0 Kč (dítě zdarma) celkem 90 Kč
2 dospělý + 1 dítě
2x 90 Kč + 0 Kč (dítě zdarma) celkem 180 Kč
2 dospělý + 2 děti
2x 90 Kč + 0 Kč (děti zdarma) celkem 180 Kč

SK Dynamo České Budějovice - vstupenky na „Rodinnou tribunu" se slevou 50%
1 dospělý + 2 děti celkem 60 Kč
2 dospělý + 2 děti celkem 110 Kč

McDonald´s akce 1+1 ke každému zakoupenému menu, jedno menu zdarma
(včetně Happy meal)