Ani před dalším domácím utkáním se nemusíte obávat, že byste neměli možnost si zakoupit Zpravodaj ze Střeleckého ostrova. V tradičním Dynamákovi se dočtete spoustu novinek a za 20 Kč si ho můžete před zápasem koupit od mladých fotbalistů Dynama. Majitelé permanentek budou mít možnost vyzvednout si zpravodaj Dynamák zdarma!

Kromě tradičního servisu k utkání s Příbramí a ohlédnutí za posledními zápasy s Brnem a na Dukle vás čekají i další zajímavosti. Dočtete se o novinkách z klubu, nechybí podrobnosti o volném vstupu na klíčový duel s Příbramí. V klasickém dotazníku se vám představí forvard Ivo Táborský.

Zmapujeme zatím nepříliš vydařené jaro českobudějovické juniorky a strakonické farmy. Neochudíme vás ani o výsledkový servis z mládežnických soutěží, který je tentokrát hodně obsáhlý. Dynamák pro vás bude k dispozici před utkáním u mladých fotbalistů Dynama za 20 Kč.

Klub si připravil pro majitele permanentních karet speciální akci. Každý majitel permanentky si totiž bude moci zpravodaj Dynamák vyzvednout zcela zdarma na hlavní pokladně po předložení své permanentky!