S novou sezonou přichází pro fanoušky i novinky ve zpravodaji. Ten od nového ročníku ponese název Dynamák, najdete v něm novou grafiku, zajímavé rubriky nebo tipovací okénko jednoho z fotbalistů A-týmu. Dynamák pro vás bude k dispozici na Střeleckém ostrově při sobotním duelu s Olomoucí za 20 Kč.

Nová sezona přináší nové změny i ve Zpravodaji ze Střeleckého ostrova. Ten se od nové sezony bude jmenovat Dynamák. Rozsah se nemění, zůstává na 24 stranách. I cena zůstává totožná – 20 Kč. Čeká však na vás nová grafika a i nové rubriky.

Dynamák

Jednou z novinek je fotbalový dotazník pro jednoho z hráčů A-týmu. První volba padla na Filipa Rýdela, který je vždy dobře naladěn a u dotazníku se dobře bavil. Mezi nové rubriky patří i rozhovor s jednou z legend klubu pod názvem „Co dnes dělají…“ Ve zpravodaji se Sigmou Olomouc můžete zavzpomínat na legendárního záložníka Jiřího Povišera.

Aktuální kolo Gambrinus ligy pro vás bude tipovat jeden z hráčů Dynama. První kolo nového ročníku spadlo do klína Petru Javorkovi, jenž se nevyhnul tipování zápasu mezi Jihočechy a Olomoucí. Dynamák pro čtenáře nabídne i nejlepší dotazy fanoušků z webu Dynama, konkrétně ze sekce Ptejte se.

Chybět nebudou ani stálice ve zpravodaji ze Střeleckého ostrova – soupisky, novinky z Dynama nebo rozbor posledního zápasů Jihočechů. V prvním čísle si přečtete i rozhovor s Martinem Vozábalem o nové juniorské lize nebo rozeberete dorostenecký výběr s trenérem Janem Dvořákem. Chybět nebude ani hodnocení uplynulé sezony mládeže.

Novinky ve Zpravodaji:
- Grafika
- Fotbalový dotazník pro jednoho z hráčů A-týmu
- Co dnes dělají… (rozhovor s jednou z legend klubu)
- Tipovací okénko jednoho z hráčů A-týmu
- Nejlepší dotazy fanoušků z Ptejte se

Stálice:
- Soupisky týmů
- Novinky z klubu
- Poslední soutěžní zápas A-týmu s ohlasy hráčů
- Los a tabulka Gambrinus ligy
- Představení soupeře
- Juniorský tým, farma
- Mládež