Fotbalisté Dynama si na turnaji v Nové Včelnici zahráli o vítězství. V semifinálovém utkání Jihočeši hráli v normální hrací době 0:0 a o jejich postupu do finále rozhodl penaltový rozstřel. Strůjcem úspěchu Dynama byl především Zdeněk Křížek, který chytil tři pokutové kopy.

Fotbalisté Dynama České Budějovice nastoupili do zápasu v silné ligové sestavě a přestože ani Teplice neposlaly na hřiště vyloženě druhou garnituru, byli to právě Jihočeši, kteří byli od úvodních minut lepším týmem. První velkou šanci na skórování mělo Dynamo v 8. minutě, když po přímém kopu Rakovana hlavičkoval těsně mimo Lengyel. Za další čtyři minuty měl další velkou šanci Rakovan, po centru ze strany ale v dobré pozici trefil pouze břevno teplické brány.

Druhá polovina prvního poločasu vyzněla lépe pro Severočechy. V 16. minutě se ke střele z dálky dostal Moulis a brankář Daněk musel jeho nebezpečnou přízemní ránu vyrazit před sebe. Teplický Moulis měl pak další velkou šanci v 29. minutě, jeho pěkný oblouček ale přelétl jak brankáře Daňka, tak horní břevno budějovické brány.

Druhý poločas zápasu již tolik příležitostí nepřinesl. Oba celky především dobře bránily a brankáři nebyli v takové permanenci jako v první půli. V 50. minutě mohl Dynamo do vedení poslat Brazilec Hudson, jeho ránu po rychlém úniku ale vyrazil brankář Grigar. O pár minut později předvedli Jihočeši nejhezčí akci zápasu. Po dalším rychlém útoku Hudson přes celou šířku velkého vápna našel Němce, ten zpětně nahrál Markovičovi, jehož ránu z ideální střelecké pozice ale bravurně nohou vyrazil Grigar. Když se pak v závěru střela Čajiće otřela pouze o tyč Křížkovy brány, dospěl zápas až do penaltového rozstřelu.

Ten nakonec vyzněl lépe pro Dynamo. Za Jihočechy se trefili Rýdel, Benát a Rakovan. Přestože Markovič a Lengyel své penalty neproměnili, díky třem výborným zákrokům Zdeňka Křížka nakonec Jihočeši vyhráli rozstřel 3:2 a postoupili do finále.


Ohlasy trenérů

František Cipro (trenér Dynama): "S utkáním jsem spokojen, zejména s první čtvrthodinou, kdy jsme dobře kombinovali a Teplice přehrávali. Měli jsme šance, trefili jsme břevno. Škoda, že jsme nevstřelili branku v hrací době."