Bezprostředně po skončení ligové sezoně 2011/12 se již vše začíná chystat i na novou sezonu 2012/2013. Nejinak je tomu i u permanentních karet, jejichž prodej odstartuje již 18. června 2012. Fanoušci Dynama se mohou ve spojení s prodejem a distribucí vstupenek a permanentek těšit hned na několik zajímavých novinek.

Během léta se na Střeleckém ostrově hodně změní. Od příští sezony budou všechny vstupy na stadion opatřeny elektronickými turnikety, které by měly zvýšit komfort všech návštěvníků zápasů a také by měly ulehčit práci zaměstnancům na pokladnách.

Celý projekt bude zastřešovat firma Perfect System, se kterou klub již delší dobu spolupracuje. Vstupenky pro fanoušky se budou od začátku sezony tisknout přímo na pokladnách a fanoušci si tak budou moci lépe vybrat své místo podle vlastního přání. Velkým přínosem bude také možnost zakoupit si a rovnou také vytisknout vstupenku přímo v teple domova, čímž mohou fanoušci předejít nepříjemnostem spojených s čekáním ve frontě. Přes internet půjde samozřejmě rezervovat také permanentní kartu. Fotbalové zápasy Dynama na Střeleckém ostrově se tak stanou součástí internetového systému CBsystem (http://www.cbsystem.cz), přes který se dají v současné chvíli kupovat například vstupenky do Jihočeského divadla a na další kulturní akce v okolí Českých Budějovic.

Každá vstupenka, permanentka i VIP karta bude od nové sezony opatřena čárkovým kódem a každý fanoušek bude muset před vstupem na zápas projít elektronickým turniketem. Díky tomu se také zvýší bezpečností opatření spojená s případným zneužíváním vstupenek, jak tomu mohlo být v posledních sezónách.

Prodej permanentních karet na sezonu 2012/2013 bude zahájen v pondělí 18. června a v první vlně bude probíhat až do pátku 29. června. V tomto období budou mít stávající držitelé permanentek svá místa zarezervovaná. Navíc každý, kdo si v tomto období permanentku zakoupí, dostane od klubu malou pozornost. V následujícím týdnu bude předprodej permanentek přerušen a další vlna pak odstartuje v pondělí 9. července. Předprodej pak bude probíhat až do samotného začátku nového ročníku Gambrinus ligy.

Dobrou zprávou pro fanoušky je, že se ceny permanentních ani jednorázových vstupenek oproti loňské sezoně nezměnily, a to i přesto, že se výrazně zvýšily vstupní náklady jako jsou ceny personálu, bezpečnostních opatření a v neposlední řadě i DPH.

CENY PERMANENTEK NA SEZONU 2012/2013
permanentka GOLD cena 5.000,-Kč
permanentka STANDART cena 1.500,-Kč
permanentka RODINA (1 + max.2 děti) cena 1.500,-Kč
permanentka RODINA (2 + max.2 děti) cena 2.475,-Kč
permanentka SENIOR cena 1.020,-Kč
permanentka JUNIOR cena 450,-Kč

Podrobné informace o prodeji permanentek naleznete ZDE.


CENY VSTUPENEK NA SEZONU 2012/2013
základní vstupné (krytá tribuna) 125 Kč
základní vstupné (nekrytá tribuna) 110 Kč
zlevněné vstupné (osoby nad 60 let) 85 Kč
rodinné vstupné (1 + max. 2 děti) 125 Kč
rodinné vstupné (2 + max. 2 děti) 210 Kč
dětské vstupné (do 15 let) 50 Kč
Fanoušci - hosté 125 Kč
děti do 6 -ti let a ZTP ZDARMA

Podrobné informace o prodeji vstupenek naleznete ZDE.