Klub SK Dynamo České Budějovice připravil pro členy Online klubu SK Dynamu velkou soutěž o skutečně exkluzivní ceny. Po dobu pěti týdnů se budou moci fanoušci zapojit do soutěži a dva výherci v rámci každého týdne se pak budou moci na konci sezony setkat s hráči A-týmu Dynama a zároveň si s nimi zahrát fotbálek! Pokud ještě nejste členy Online klubu, tak určitě neváhejte a zaregistrujte se. Soutěž je skutečně určena pouze pro členy Online klubu! Více informací o Online klubu Dynama naleznete zde.

Princip samotné soutěže Zahraj si proti Dynamu bude velice jednoduchý. V průběhu následujících pěti týdnů se na webu Dynama vždy od pondělí do středy objeví tři indicie, podle kterých by pak fanoušci měli odhalit jednoho člena A-týmu Dynama. Pak vždy bude potřeba v pátek v daném týdnu odeslat jméno daného fotbalisty přes webový formulář. Z došlých odpovědí budou vylosováni vždy dva výherci, kteří si zajistí možnost setkat se na konci sezony (s největší pravděpodobností hned ve středu 16. května odpoledne) s hráči A-týmu Dynama a zahrát si s nimi fotbal. Celkem se tak bude moci těšit na setkání s hráči deset fanoušků (pět kol soutěži po dvou výhercích).

První kolo soutěže a první indicie se na webu objeví již v pondělí 9. dubna, proto neváhejte a pokud nejste členy Online klubu, tak se zaregistrujte! Již v pátek 13. dubna budou moci fanoušci Online klubu usilovat o první dvě výherní místa v této soutěži!

Informace o Online klubu SK Dynamo ČB

Pravidelní návštěvníci oficiálního klubového webu Dynama České Budějovice mají možnost stát se členy "Online klubu SK Dynamo ČB", který jim přináší řadu výhod jako jsou nejrůznější exkluzivní soutěže a podobně. Online klub SK Dynamo je internetovou obdobou klasického fanklubu. Každý registrovaný člen Online klubu se může opět o něco více přiblížit dění v klubu. Pravidelní návštěvníci webových stránek, kteří vstoupí do klubu fanoušků, se mohou těšit například na pravidelné offline rozhovory s hráči.

Každý člen Online klubu má také možnost přispívat na oficiální diskuzní fórum fanoušků SK Dynamo České Budějovice na fanouškovských stránkách fans.dynamocb.cz. Pro fanoušky Online klubu je také určená celosezonní soutěž Staň se trenérem SK Dynamo.

Registrace do Online klubu SK Dynamo ČB

Registrace do Online klubu má celkem tři kroky. V prvním kroku musí zájemce o členství vyplnit veškeré kontaktní údaje o své osobě (jméno, adresu bydliště, číslo mobilního telefonu). Poté ve druhém kroku provede autorizaci svého mobilního čísla a v posledním kroku provede také autorizaci svojí poštovní adresy (funguje podobným stylem jako autorizace například na serveru Aukro.cz). Po dokončení všech tří kroků se fanoušek stává definitivním členem Online klubu a může čerpat všechny výhody členství.

Registrace do Online klubu

Jak si účet aktivujete?

1) Pokud ještě nemáte žádnou registraci např. na diskuzních fórech firmy eSports.cz (platí i bývalé fórum SK Dynamo ČB), můžete si ji založit zde. Pokud již nějakou registraci máte, jděte na editaci vašeho účtu a zkontrolujte, v jaké fázi autorizace se Váš účet momentálně. Tam případně také dovyplňte mobilní telefon, jméno a adresu a formulář odešlete.

2) Poté budete vyzváni k potvrzení zadaného mobilu zasláním SMS zprávy (v ceně 20 Kč). Pokud máte již mobilní telefon autorizován z diskusního fóra (např. hokejcb.cz), pak již nebudete muset znovu potvrzovat.

3) Jakmile budete mít mobilní telefon (i email) autorizován, z klubu Vám na poštovní adresu odešleme dopis s kódem. Ten zadáte v editaci svého uživatelského účtu a tím budete mít účet aktivován.

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně registrace se obracejte na mail astrouha(at)dynamocb.cz.