Starší dorostenci Dynama České Budějovice mají za sebou první přípravný zápas na novou sezonu. Zápas na hřišti divizních Strakonic vyzněl jednoznačně pro domácí tým, který díky čtyřem brankám Milana Glazunova vyhrál vysoko 4:0.

Premiéra se domácím povedla, což ocenil i nový trenér Jindřich Dejmal a poklonu vyslovil i hostující Pavel Tobiáš. Výborný zápas odehrál Milan Glazunov, dal všechny branky a hlavně ta třetí byla krásná, po centru Bambuleho hlavou pod břevno.

Kouč Dejmal dal také ve druhém poločase příležitost strakonickým dorostencům. Domácí měli výborný začátek a už v 5.minutě se ujali vedení, když výborný Repa uvolnil Glazunova a jeho tvrdou nechytatelnou střelu gólman Vokatý zaregistroval až v síti - 1:0.

Budějovičtí měli velkou šanci ve 39. minutě Čadkem, ale výborný Liška ji zlikvidoval. Ve 43. minutě se opět po nahrávce Repy prosadil skluzem Glazunov a dal svojí druhou branku v utkání. Ve 45. minutě měl dvě šance hostující Vaněk, ale Zdeněk Liška byl vždy na místě.

Po změně stran poslal trenér Tobiáš všechny nové hráče na hřiště a vystřídal všechny tři brankáře. Většinou se hrálo mezi vápny, ale závěr patřil Strakonickým. Svoji třetí branku dal v 81. minutě po centru Bambuleho hlavou pod břevno Glazunov. V 87. minutě střelu Chaloupky vykopl z brankové čáry Faitl a poslední gól padl v 90. minutě, když se prosadil opět střelec večera Glazunov.

SK Strakonice 1908 – Dynamo ČB starší dorost 4:0 (2:0)
Branky: 5., 43., 81. a 90. Milan Glazunov.

Strakonice: Liška (46. Jar. Rojík) – Horejš (11. Benedikt), Janů (70. Zelenka), Leština, Šimánek - Repa, Kordík, Bambule, Chaloupka (46. Kovárna) - Glazunov, Káník (46. Plavec).

Dynamo ČB st. dorost: Vokatý (30. Trnka, 60. Maruška) – Kabele (46. Schloff), J. Novotný (46. Fajtl), Dudák (46. Hrabík), Malý (46. Mravec) – Čadek (46. Wermke), R. Novotný (46. Dvořák), Staněk (46. Slavík), Radouch (46. Mart. Petráň) - Linhart (46. Vaněk), Čejka (46. Šerc).