Vítězství na tradičním turnaji obhájili fotbalisté Slovanu Liberec. Tři turnajové zápasy přinesly úctyhodných jedenáct branek, což s povděkem kvitovali i příchozí fanoušci. Spokojeni byli i všichni tři trenéři Jiří Kotrba, Michal Petrouš i Jaroslav Šilhavý, kteří přípravné zápasy hodnotili velice kladně.

Trenér budějovického Dynama Jiří Kotrba přivezl do Nové Včelnice pouze část A-týmu složenou především z mladých a testovaných hráčů. Těm se na jedničku vydařil především první zápas proti Slavii, kterou Jihočeši porazili trochu překvapivě díky brankám Benáta a Františka Němce 2:0. "Pojali jsme to tak, že turnaj v Nové Včelnici bude obrovská zkušenost pro mladé hráče. V prvním zápase porazili Slavii a v tom druhém jim evidentně došly síly," všiml si Kotrba, který do Včelnice přivezl pouze patnáct hráčů.

Úbytek sil měl ve druhém utkání za následek vysokou porážku se Slovanem Liberec 0:5. "I přes tu vysokou prohru jsem spokojený. Tihle naši kluci hráli dorosteneckou ligu nebo ČFL a zahrát si proti kvalitním hráčům Liberce pro ně byla skvělá zkušenost. Všichni poctivě trénují a za to je musím určitě pochválit. To, že jim došly síly, není žádná ostuda," dodal s velkým nadhledem Kotrba.

To trenér Slavie Praha Michal Petrouš mohl mít radost asi jen ze své výstavní branky v utkání All Stars. Jeho svěřenci prohráli nejprve 0:2 s Dynamem a poté i 1:3 s Libercem. "Hráli jsme stále v kombinovaných sestavách, to se projevilo na výsledcích. V obou utkáních jsme měli řadu šancí, které jsme na rozdíl od soupeřů neproměnili," řekl po skončení turnaje trenér sešívaných.

Stejně jako Jiří Kotrba i Michal Petrouš ale svým hráčům vysekl poklonu. "I přesto, že se nám výsledkově nedařilo, rád bych mladé hráče za jejich výkon pochválil, proti Liberci hrála velice mladá záloha, určitě mě kluci ale nezklamali," přikyvoval Petrouš.

Nejvíce důvodů k radosti měl nový kouč Slovanu Liberec Jaroslav Šilhavý, jehož tým se v Nové Včelnici předvedl ve výborném světle. Vždyť ve dvou zápasech zaznamenal osm branek! "Nejprve jsme díky výborné střelecké potenci Josefa Šurala dokázali otočit zápas se Slavií a především ve druhém poločase jsme měli vývoj utkání ve svých rukách," pochvaloval si trenér Slovanu, který zároveň vysokou výhru nad Dynamem bral s velkým nadhledem: "Samozřejmě jsem rád, že jsme dokázali vstřelit tolik gólů. Je ale pravda, že Budějky nastoupily v hodně kombinované sestavě s mladými kluky. Navíc nastoupily ve stejném složení jako v prvním zápase, celkově jich na turnaji bylo málo a evidentně jim došly síly," dodal kouč Šilhavý.