Třetiligový B-tým Dynama České Budějovice utrpěl historickou porážku. V Mladé Boleslavi Jihočeši prohráli vysoko 0:8! B-tým měl prakticky jen jednu šanci za celý zápas. Tu neproměnil Kaňák. Za Mladou Boleslav B vstřelili dvě branky Zbrožek a Schubert. Další góly dali Hadžirešič, Brunclík, Dudka a Krasniqi. Oba poločasy skončily 4:0.

Takový ligový výsledek by se hledal dlouho. SK Dynamo České Budějovice B prohrál v Mladé Boleslavi s tamním B-týmem 0:8! V obou poločasech se činili jen domácí střelci. Obě části skončily 4:0. Skóre otevřel již v 5. minutě Kristián Zbrožek, který naskočil na dlouhý nákop Horáka a hlavou umístil míč do sítě. To ještě vypadalo, že utkání bude průměrné. Uběhlo deset minut, kdy se nic podstatného nestalo.

Druhý gól Boleslavští hráči vstřelili v 17. minutě. Tvaroh dobrým centrem našel Mahira Hadžirešiče a ten uklidil míč k tyči. Stejný hráč měl další šanci o dvě minuty později. Nezpracoval ale přihrávku Kvasniqi. Potom se poprvé dostalo do náznaku šance i Dynamo. Kaňáka, který předběhl Horáka, dokázal skluzem zastavit Brunclík. Ve 24. minutě zakombinoval Tvaroh a Schubert a za zákrok na něj chtěla Mladá Boleslav pokutový kop. Rozhodčí ukázal, že zákrok jako penaltový nebyl.

I tak domácí vstřelili třetí gól. Z následného rohového kopu se hlavou trefil podruhé obránce Kristián Zbrožek. Na rozdíl čtyř gólů mohl zvýšit o další dvě minuty později Zahustel. Z hranice pokutového území přestřelil. Boleslav zahrávala roh a měla další šance. Ty jihočeská obrana ubránila. Překonal ji až Hadžirešič. Míč poslal jen do tyče. Ve 35. minutě dal další gól Jiří Schubert. Využil dobré kolmice od Kvasniqiho a dloubákem přehodil brankáře Lišku.

Těsně před koncem poločasu měla Boleslav další obrovskou šanci. Hadžirešič nejprve nedokázal dotlačit míč do branky a Tvaroh poté nastřelil další tyč. Gól padl až po šesti minutách ve druhém poločase. Z trestného kopu z 28 metrů zakroutil dobře míč David Brunclík. I další gól byl po pěkné akci. V 73. minutě vysunul Kvasniqi Dudku a ten nacentroval do pokutového území. Tam si na míč naběhl Jiří Schubert a pošesté překonal Lišku.

O pár minut později střílel českobudějovický Kabele. Jeho pokus vyrazil brankář Michňa na roh. Z toho Dynamo nezahrozilo. A tak opět udeřili domácí hráči. Na Horákův centr si nejvýše naskočil Liridon Krasniqi a z těžké pozice vytěžil maximum. V 86. minutě mohl alespoň čestný úspěch Dynama zaznamenat Kaňák. Prokličkoval přes dva obránce a vystřelil pod víko. Jeho ránu vyrazil Michňa.

Poslední slovo měli domácí fotbalisté. V 90. minutě založil poslední útočnou akci utkání Schubert a střelou z dvaceti metrů dal na konečných 8:0 Daniel Dudek. Dynamo bude mít možnost odčinit debakl ve dvou domácích utkáních za sebou. Nejprve s B-týmem Plzně a potom s Karlovými Vary.