Středeční předehrávka 34. kola nabídne třetiligové jihočeské derby. Juniorka Dynama hraje od 17 hodin v Písku. Podzimní utkání skončilo vítězstvím B-týmu 3:0. Utkání bude možné sledovat díky textovému online přenosu.

Velmi zajímavé utkání se odehraje v rámci 34. kola České fotbalové ligy. V píseckém sportovním areálu se střetnou jihočeské kluby Písek a Dynamo B. Domácí FC Písek útočí v tabulce na druhé místo a je zatím třetí. Na druhou Mladou Boleslav B ztrácí tři body. Proto potřebuje s Dynamem naplno bodovat.

I hráči B-týmu Českých Budějovic mají o co hrát. V tabulce jsou těsně v dolní polovině a případné vítězství by jim pomohlo dostat se blíž k deváté příčce. Navíc je to Jihočeské derby a o to víc utkání diváky láká. České Budějovice budou vyztuženy o dva hráče A-týmu i dorostence. Do Písku pojedou Křížek, Šíma, Petráň, Kadula, Dominik Němec a Šlehofer.

Utkání budou rozhodovat rozhodčí: Berka - Henych, Pešek.

Podzimní vzájemný zápas:

SK České Budějovice B - FC Písek 3:0 (0:0). Branky: 73. a 90. Rakovan, 51. Stráský. ŽK: 0:4 (Polodna, Pastyrik, Mašát, Hrdina). ČK: 0:1 (44. Červenka)

Utkání, které začíná ve středu v 17 hodin, lze sledovat v podrobném online textovém přenosu na stránkách www.onlajny.cz.