Rezervnímu týmu Dynama se na jaře na hřištích soupeřů nedaří. Po vysokých porážkách v Chomutově, Ovčárech a na Žižkově nestačili mladí Jihočeši ani na tým Hlavice, se kterým prohráli 3:1. Jedinou branku Dynama vstřelil těsně před koncem dorostenec Průcha.

Juniorce Dynama se v letošní sezoně daří hlavně v domácím prsotřědí. Naopak na hřištích soupeřů sbírají Jihočeši body jen velmi sporadicky, což potvrdili i na hřišti Hlavice. V prvním poločase se domácím ale vůbec nedařilo. Hosté z jihu Čech byli lepším týmem, ale neměli vyloženou šanci. Naopak Hlavice dokázala využít trestný kop. Ten gólman jen vyrazil a Križan se pohotově zapsal mezi střelce. Přes vedení se nadále domácím nedařilo udržet v útoku míč, a proto měl soupeř více ze hry. Do druhé půle vstoupili Hlavičtí velmi dobře a hned ve 48. minutě navýšili skóre. Po křídelní akci a centru Križana se prosadil hlavičkou Němec.

Otřesení hosté za dvě minuty inkasovali znovu. Križanovu střelu stihl gólman vyrazit jen k Dorotíkovi, který míč okamžitě vrátil před branku, a tam Novotný neměl problém trefit prázdnou branku. Tím se hra uklidnila a prakticky bylo rozhodnuto. Hosté však dokázali zkazit Štěpanovskému čisté konto minutu před koncem, kdy koncentrace domácích již nebyla stoprocentní. V 89. minutě si na pěkný centr Sajtla ze strany naběhl střídající Michael Průcha a střelou bez přípravy snížil na 3:1.

Zklamaný z výsledku byl i trenér budějovické juniorky Jiří Lerch: „Výsledek zápasu neodpovídá dění na hřišti. Máme v týmu hodně mladých hráčů a Hlavice svojí zkušeností dokázala chyby potrestat.“