V průběhu minulého týdne odehrály dorostenecké a žákovské týmy Dynama České Budějovice velké množství zápasů. Vedle tradičních víkendových kol byla na programu i vložená kola a dohrávky.

FC Zbrojovka Brno U19 - SK Dynamo ČB U19 1:0 (1:0)
Sestava:
Jirkal - Dvořák, R. Novotný, J. Nemec, Malý - D. Němec, Tlustý, Slavík, Jenne - F. Němec, Linhart (75. Čejka).
Pavel Tobiáš (trenér): Náhodný gól v 17. minutě rozhodl o smolné prohře našich dorostenců s favorizovaným Brnem. Nastoupili jsme bez tvůrce hry Petráně, který odehrál utkání za juniorku a reprezentanta Kaduly. Na výkonu to nebylo příliš znát. Hráči hráli sebevědomě a hlavně ve druhém poločase domácí zatlačili. Měli jsme řadu pološancí, ale gól se vstřelit nepodařilo ani v drtivém závěru, kdy se na hrot útoku vysunul stoper Novotný. Největší šanci utkání měl střídající Čejka, který se po krásné akci dostal do brejku a běžel sám na brankáře. V rozhodujícím okamžiku zaváhal a branku překopl. I přes nepříznivý výsledek musím hráče pochválit za výkon. V nekompletním složení (bez Petráně, Kaduly, Šlehofera, Hájka a Průchy) v základní sestavě s Jennem (r.95), podali velmi dobrý výkon a po 3 výhrách smolně prohráli.

Český Krumlov U19 - SK Dynamo ČB U18 0:4 (0:2)
Branky:
Čadek 2 (1x z pen.), Dudák, Kabele .
Sestava: Vokatý - Kabele, Dudák, J. Novotný, Mravec, Kodras (60. Radouch), Čadek, Dvořák, Mar. Petráň (46. Held), Šergl (68. Vrátil), Vaněk (72. Pěnka).
Jiří Vlček (trenér Dynama): Zápas s posledním mužstvem v tabulce rozhodly dobře zahrané standardní situace. První branka Dudáka přišla po dobře rozehraném trestném kopu Kabeleho, druhou přidal Čadek z pokutového kopu za faul na Šergla. Ve druhé části hry se trefil z přímého kopu Kabele a teprve čtvrtá branka padla ze hry, když Kabele ideálně uvolnil Čadka, ten obhodil brankaře domácích na konečných 0:4. Více než hra potěšil výsledek!

Rokycany U19 - SK Dynamo ČB U18 0:6 (0:2)
Branky:
Vaněk 4, Šergl, Tlustý z pen.
Sestava: Trnka - Kabele, Novotný J., Dudák, Mravec, Radouch (66. Mar. Petráň), Tlustý, Dvořák (75. Vrátil), Čadek (79. Kodras), Slavík, Vaněk (67. Šergl).
Jiří Vlček (trenér): V tomto odloženém utkání nám šlo o útok na druhé místo v soutěži. A útok parádně vyšel! Po celý zápas jsme byli výrazně lepší ve všech řadách jsme domácí přehrávali! Tradičně na jaře spolehlivá obrana nedovolila domácím jedinou šanci, v záložní řadě byl výraznou posilou Tlustý a v útoku "řádil" Vaněk! Ten dal čtyři branky, nastřelil břevno a jednu branku mu ještě sudí neuznali! Dobře hráli i ostatní, a tak výsledkem bylo naše výrazné vítězství. Před utkáním s vedoucím S.Ústí byl určitě výkon příslibem.

FC Zbrojovka Brno U17 - SK Dynamo ČB U17 2:0 (1:0)
Sestava:
Maruška - Schloff, Fajtl, Salivar, Funda - Wermke Heller (56. Nosek), Žyla, Kolafa (41. Růžička) - Čejka (68. Nerad), Staněk
Ivan Novák (trenér): Hodnocení zápasu můžeme psát přes kopírák. Kluci se snaží hrát fotbal, přijdou individuální naivní chyby, které soupeř dokáže potrestat brankou. My se naopak na vstřelení branky hodně nadřeme. Těšit nás může fakt, že s každým soupeřem hrajeme naprosto vyrovnaná utkání. Ale fotbal se hraje na góly, a tak přicházíme o body.

Český Krumlov U17 - SK Dynamo ČB U16 0:3 (0:0)
Branky:
Šumský 2, Horák
Sestava: Sobolík - Podráský, Kocar, Křiváček, Vít - Svoboda (41.Pěnka), Horák, Bednář - Schertler (41.Held M.), Bašta (41.Šumský)
Kamil Tobiáš (trenér): V prvním poločase jsme předvedli velmi špatnou hru bez pohybu a dovolili domácím, aby několikrát ohrozili naši branku, kde nás podržel výborný Sobolík. Po změně stran už naše hra nabrala spád, zrychlili jsme kombinaci a zlepšili pohyb a domácí jednoznačně přehráli. Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů a jsem rád, že jsme ho zvládli.

Rokycany U17 - SK Dynamo ČB U16 1:5 (0:1)
Branky:
Schertler 2, Hála, Svoboda, Bašta.
Sestava: Coufal - Podráský, Kocar, Křiváček, Vít - Pěnka (61.Bašta), Šumský, Bednář (41.Svoboda) - Hála (61. Schertler), Horák, Held M.
Kamil Tobiáš (trenér): Od začátku jsme hráli aktivně a i na těžkém terénu jsme dobře kombinovali po stranách. Škoda jen, že jsme nedokázali do poločasu dát více branek, protože šance byly. Po změně stran jsme pokračovali v náporu a soupeř pod velkým tlakem začal dělat chyby, které jsme proměnili ještě ve čtyři branky. Klukům bych chtěl poděkovat, že v osmi dnech odehráli velmi dobře tři mistrovská utkání a nastříleli 12 branek!

Slovan Liberec U15 - SK Dynamo ČB U15 2:2 (1:1)
Branky:
Dědič, Janoch.
Sestava: Pavelec - Máca, Tomášek, Havel, Zajíc - Bálek, Houra, Řezáč, Švantner - Dědič, Pasecký. Do utkání dále nastoupili: Rytíř, Janoch, Steinocher.
Pavel Pulec (trenér): V Liberci jsme s domácím týmem sehráli vyrovnané utkání. V zápase jsme museli dvakrát dotahovat náskok soupeře, což se nám podařilo. V závěru jsme ještě mohli strhnout vítězství na svou stranu, když jsme trefili břevno domácí branky.

SK Dynamo ČB U15 - FK Teplice U15 5:2 (1:0)
Branky:
Pasecký 2, Dědič, Bálek, Hrachovec.
Sestava: Hřebejk - Hrachovec, Tomášek, Havel, Máca - Rytíř, Janoch, Řezáč, Bálek - Dědič, Švantner. Do utkání dále nastoupili: Houra, Pasecký, Steinocher.
Pavel Pulec (trenér): Na začátku utkání jsme se hned v 1. minutě dostali do vedení šťastnou brankou. Snažili jsme se hrát kombinačně, ale soupeř nám nedával moc času ani prostoru. Hosté se dostali několikrát do samostatného úniku, své možnosti na vstřelení branky ovšem nevyužili. My jsme si ve druhém poločase vypracovali šance, které jsme dokázali, někdy i se štěstím, proměnit. Výrazně nás podržel svými zákroky brankář Hřebejk. V dosavadním průběhu jarní části soutěže se můžeme spolehnout na výborné výkony obou našich golmanů, což je určitě pozitivum.

SK Dynamo ČB U14 - Domažlice U15 5:1 (3:0)
Branky: Kadlec 2, Kándl, Matas, Valter.
Sestava:
Helmich - Štěpánek, Škoda, Vacek, Blažek - Vymětal, Kadlec, Kándl, Krejčí - Matas, Bartoš, opakované střídání - Němec, Valter
Martin Wohlgemuth (trenér): Celý zápas se odehrával pod naší taktovkou. Soupeř hrozil pouze z brejků. Pozitivní je, že se nám podařilo vstřelit dvě branky střelami ze střední vzdálenosti, což v předcházejících zápasech chybělo.

Slovan Liberec U13 - SK Dynamo ČB U13 1:4 (1:0)
Branky:
Macák 2, Chylík, Štifter
Sestava: Vacl - Řehoř, Jáša (15. Vávra),Hric (14. Doležal), Vysušil (31. Novák)- Tomek (31. Rottenborn), Procházka, Chylík, Pfeifer (31. Miklas) - Macák, Štifter (43. Brtna)
Radim Pouzar (trenér): Po sobotní výhře na hřiště Dukly jsme dnes zajížděli do dalekého Liberce s cílem si přivézt další 3 body. Hrálo se na nerovném hřišti, které vyhovovalo domácím, kteří hráli jen nakopávanou a po naší chybě šli domácí do vedení. Celý první poločas jsme byli asi ještě v autobuse, protože se nám absolutně nepodařil. Po důrazné domluvě v kabině a změnou hry na 3 útočníky jsme soupeře nepustili přes půlku hřiště a po pěkných akcích nasázeli domácím 4 branky a ještě několik šancí neproměnili.

SK Dynamo ČB U13 - FK Teplice U13 1:4 (0:0)
Branka:
Chylík
Sestava: Vacl - Doležal (31. Řehoř), Vávra, Hric (31. Jáša), Vysušil - Rottenborn (31. Tomek), Procházka, Pfeifer, Chylík - Macák, Miklas (31. Štifter)
Radim Pouzar (trenér): Dnešní utkání se hrálo za velkého tepla, které jak se v závěru ukázalo, neprospělo více našim hráčům. První poločas skončil bez branek, i když obě mužstva mohla vstřelit vedoucí branku. Skóre jsme otevřeli ve 40. minutě, kdy se prosadil Chylík. Bohužel, v závěru nám ASI došly síly a Teplice nejprve v 50. minutě vyrovnaly a pět minut před koncem vstřelily vedoucí branku z pokutového kopu. Naše snaha o vyrovnání byla potrestána ještě dvěma brankami hostů. Nám dnes chyběl pohyb bez balónu a špatně jsme řešili situace jeden na jednoho. Teplice byly fotbalovější a myslím, že ASI zvítězili zaslouženě.

SK Dynamo ČB U12 - Domažlice U13 1:1 (1:1)
Branka:
Lorenc
Sestava: Hodr - Hüttner, Švec, Dolejšek, Horák - Pileček, Bárta (30. Marhoun), Strapek, Hofmann (30. Višvader) - Lorenc, Kalousek
Miroslav Šenkýř (trenér): Zápas jsme začali ve slušném tempu a tím jsme soupeře drželi na jeho polovině hřiště. Kombinační hrou jsme se dostávali do slušných brankových příležitostí. Ve 20. minutě jsme jednu z nich po pěkné akci zakončili vedoucí brankou. Dál jsme drželi míč a vytvořili si tlak. Jenže po drobné chybě v obraně jsme soupeři darovali trestný kop. Střelou pod břevno to najednou bylo 1:1, jak se ukázalo byla to jediná střela na bránu. Ve druhém poločase jsme hru ve středu hřiště ještě zlepšili, ale bohužel šance jsme lehkomyslně zahazovali. Když už jsme překonali brankaře trefili jsme břevno. Dobrou defenzivní taktikou soupeř tento výsledek ubránil a měl obrovskou radost z výsledku.