Českobudějovickému Dynamu výhra nad Příbramí zvedla náladu v boji o záchranu. Fernando Tobias Hudson však vedle radosti z výhry měl i smíšené pocity. „Měl jsem vstřelit gól. Že se mi to nepovedlo, je moje chyba,“ pravil sebekriticky po zápase.

Střelecký ostrov opouštěl v doprovodu partnerky s trochu skleslým dojmem. Přestože jeho tým porazil konkurenta v dolních příčkách tabulky 3:0. Sám totiž mohl přispět ještě k výraznějšími vítězství. Ke vstřelení branky měl několik příležitostí.

V prvním poločase ke gólu měl nejblíže, když z malého vápna hlavičkoval mimo a poté z dobré pozice také minul branku. „V první šanci to nebylo nic moc,“ poukázal na složité postavení, kdy se k němu dostal odražený míč a on jej hlavičkoval ve skoku. „Ale ve druhém případě to měl být jasný gól,“ dodal obratem.

Po přestávce pak střílel levačkou také mimo příbramskou svatyni. „Sice to bylo na moji slabší nohu, ale i tou musím takové šance proměňovat,“ konstatoval. Bylo na něm znát, že měl i přes vítězství rozporuplné pocity.

Nakonec však dali branky jeho spoluhráči a nevyužité šance jej nemuseli tolik mrzet. Fernando Tobias Hudson však okamžitě po zápase hleděl k osobnímu zlepšení. „Že jsem nedal gól, je moje chyba a musím na sobě dál pracovat. Potřebuji se zlepšit s balonem a pokud se mi to povede, možná dám gól už v Ostravě,“ věří Brazilec v dresu Dynama.

„Vím, že moje hra není v poslední době stoprocentní. Poslední zápasy jsem byl jen na lavičce, ale proti Příbrami jsem dostal šanci. Musím se však zlepšit. Pokud dostanu šanci i v dalším zápase, ať v Ostravě nebo poté doma se Slavií, věřím, že můj výkon bude čím dál lepší,“ říká odhodlaně čtyřiadvacetiletý fotbalista.

K dalším zápasům on sám hledí s velkou důležitostí. „Pořád koukáme na tabulku a víme, že nás čekají ještě hodně těžké zápasy. Výhra nad Příbramí je pro nás důležitá, navíc když Hradec ještě porazil i Brno. Ale my musíme po domácím vítězství zabodovat i venku,“ myslel bezprostředně po Příbrami už na další duel Dynama v Ostravě s tamním Baníkem.