Rezervní tým Dynama si připsal druhou výhru během tří dnů, když v domácím prostředí na Složišti porazil po béčku Liberce i českolipský Arsenal. Jihočeši odehráli proti devátému týmu tabulky dobré utkání, ve kterém se střelecky prosadili Pecka a Holub. Zápas skončil výhrou Dynama 2:0.

Tři dny po vítězném zápasem nad béčkem Slovanu Liberec si fotbalisté juniorky Dynama připsali další tříbodovou výhru, když dokázali na domácím hřišti porazit Arsenal Českou Lípu 2:0. Jihočeši si první zajímavější šanci vypracovali ve 13. minutě, po roku si ale Simić s Timmem dávali tak dlouho přednost, až jim balon utekl do zámezí.

K první změně skóre došlo již o tři minuty později. Koutný se dobře uvolnil na levém kraji hřiště, předložil balon Luboši Peckovi, který přesnou ranou zpoza vápna otevřel skóre zápasu - 1:0. Vstřelená branka domácí hráče uklidnila a v dalším průběhu hry si tým vedený Jiřím Lerchem počínal velmi dobře a svého soupeře k ničemu nepouštěl.

Po půl hodině hry vstřelili Jihočeši navíc další branku. V probíhající 30. minutě zahrával Michal Petráň trestný kop z poloviny hřiště, centrem do vápna našel přesně hlavu Lukáše Holuba, který pohotově zvýšil na rozdíl dvou branek. Ve zbytku poločasu se jednou osmělili také hosté, s nepříliš nebezpečnou střelou Voltra si ale gólman Křížek v pohodě poradil.

Ve druhém poločase se mladíci Dynama již nikam nehnali a čekali s čím přijde soupeř. Hosté se ale zmohli pouze na jeden střelecký pokus Vrabce, který opět zneškodnil brankář Křížek. Za Dynamo se do zakončení dral ještě v 75. minutě Timm, když ale jeho pohotová střela z hranice vápna gólem neskončila, dohrál se zápas za stavu 2:0 pro Dynamo.

Fotogalerie