Velkého úspěchu dosáhli o víkendu starší dorostenci Dynama, kteří dokázali vyhrát nad Spartou Praha 3:1. Mladším dorostencům se již tolik nedařilo a prohráli se stejným soupeřem 3:1. Z žákovských týmů nestačili žáci na Spartu a naplno tak bodovala pouze béčka žáků v divizi, kde si mladší i starší žáci poradili s Táborem.

U19 - Starší dorostenci vyhráli na Spartě
Sparta Praha U19 - SK Dynamo U19 1:3 (0:0)
Branky:
D. Němec, Kadula, R. Novotný.
Sestava: Jirkal - Dvořák, R. Novotný, J. Němec, Malý - Tlustý - Kadula (80. Čadek), F. Němec (82. J. Novotný), Petráň, D. Němec - Linhart (75. Vaněk)
Hodnocení: „Od 1. minuty podali hráči velmi aktivní, kolektivní výkon. Hráči do puntíku plnili taktiku a soupeře téměř k ničemu nepustili. Naopak velmi trpělivou hrou jsme se dostávali postupně do šancí. Již v 1. poločase jsme na velké šance vyhráli 3:1. Druhý poločas začal stejnou hrou a přišel i vedoucí gól, po rohovém kopu prodloužil míč hlavou do sítě Dominik Němec. Poté běžel Kadula sám na brankáře a nedal. Z protiútoku udeřila Sparta a srovnala na 1:1. Po stříleném centru Kaduly si domácí obránce v tísni srazil míč do vlastní sítě a vedli jsme zase o gól. Třetí branka R. Novotného po signálu z rohového kopu soupeře dorazila a naši starší dorostenci si odvezli ze Sparty zasloužené tři body,“ řekl k zápasu trenér Pavel Tobiáš.

U17 - Mladším dorostencům jeden gól nestačil
Sparta Praha U17 - SK Dynamo U17 3:1 (2:1)
Branka:
Čejka
Sestava: Hajdušek - Schloff (41. Horák), Fajtl, Salivar, Funda - Wermke (51. Růžička), Heller (58. Kolafa), Žyla, Jenne - Staněk, Čejka.
Hodnocení: Mladší dorostenci chtěli napodobit své starší kolegy a v zápase na Strahově chtěli také favorizovanou Spartu překvapit. Vše bylo ale úplně jinak a o výsledku zápasu se rozhodlo hned v samém úvodu. „Zažili jsme hrozný vstup do zápasu. Hned po pěti minutách hry jsme prohrávali už o dvě branky 2:0! První půlhodinu se kluci na hřišti jen hledali. Pak začali zvedat hlavu a ve 37. minutě snížil Čejka. Také začátek druhého poločasu nám utekl a dostali jsme třetí gól. Od té doby se naše hra zlepšila a možnosti jsme měli hlavně my. Domácí vyhráli zaslouženě,“ uznal sportovně trenér mladšího dorosteneckého týmu U17 Ivan Novák. Jeho svěřenci klesli po zápase na čtrnácté místo prvoligové tabulky.

U15 - Domácí prohra se Spartou
SK Dynamo U15 - Sparta Praha U15 2:4 (1:1)
Branky:
Janoch, Zajíc.
Sestava: Hřebejk - Máca, Tomášek, Havel, Zajíc - Švantner, Janoch, Řezáč, Bálek - Dědič, Hála. Do utkání dále nastoupili: Steinocher, Houra, Hrachovec, Pasecký.
Hodnocení: „S vedoucím týmem tabulky jsme sehráli kvalitní utkání. Na obou stranách bylo k vidění dost gólových příležitostí. Bohužel, na rozdíl od nás je soupeř dokázal využít. Za předvedený výkon a hru musím mužstvo pochválit.,“ řekl trenér týmu Pavel Pulec.

U14 - Jihočeské derby pro Dynamo
SK Dynamo U14 - Tábor U15 4:0 (1:0)
Branky:
Vymětal, Kadlec, Valter, Matas.
Sestava: Rotbauer - Štěpánek, Škoda, Vacek, Blažek - Vymětal, Kadlec, Houra, Pancíř - Valter, Matas - opakované střídání - Helmich, Bartoš
Hodnocení: „V úvodu nás soupeř přitlačil k našemu vápnu. První střela na branku hostů však skončila v síti a od té chvíle byl zápas vyrovnaný. V tomto utkání se nám dařil rychlý přechod do útočné fáze s dobrou finální přihrávkou. Na druhé straně jsme prakticky nepustili hosty do žádné brankové příležitosti, “ řekl k utkání trenér Dynama Martin Wohlgemuth.

U13 - Na vedoucí Spartu žáci nestačili
SK Dynamo U13 - Sparta Praha U13 0:1 (0:1)
Sestava:
Luksch - Řehoř (40. Doležal), Vávra, Jáša, Vysušil - Tomek, Pfeifer (40. Miklas), Chylík, Brtna (40. Novák) - Macák (40. Hric), Štifter (35. Rottenborn).
Hodnocení: „Úvod zápasu patřil hostím a po několikaminutovém tlaku jsme se dostali do hry i my a v 15. minutě měl obrovskou šanci Macák, ale samostatný únik vedoucí brankou neskončil. Po nedorozumění při rohovém kopu jsme inkasovali lacinou branku a jak se ukázalo, tak i rozhodující,“ řekl trenér Radim Pouzar.

U12 - Obrat v zápase s Táborem
SK Dynamo U12 - Tábor U13 2:1 (0:1)
Branky:
Tůma, Lorenc.
Sestava: Višvader - Sekyra, Švec (30. Pileček), Dolejšek, Horák - Hüttner, Bárta, Tůma, Strapek (30. Hofmann) - Lorenc, Kalousek (30. Drchal).
Hodnocení: Přestože malí fotbalisté Dynama s Táborem doma dlouho prohrávali, připsali si nakonec do divizní tabulky tři body za výhru 2:1. „V závěru se nám podařilo dvakrát skórovat, čímž jsme zápas rozhodli v náš prospěch. Utkání mělo asi skončit remízou, hráči z Tábora si za svůj výkon nezasloužili prohrát,“ řekl k zápasu trenér Šenkýř.