Fotbalisté staršího dorostu Dynama si připsali na své konto třetí vítězství v řadě, když na domácím hřišti porazili Opavu gólem Linharta 1:0. Dařilo se i béčkům dorostu - starší dorost vyhrál nad Benešovem 1:0 a mladší dokonce 4:0. Ligoví žáci vyhráli na Dukle a naopak béčka žáků nestačila na Spartu Praha.

U19 - V boji o záchranu vyhrál dorost nad Opavou
SK Dynamo U19 - SFC Opava U19 1:0 (0:0)
Branka:
Linhart.
Sestava: Jirkal - Dvořák, R. Novotný, J. Nemec, Malý - Kadula (46. Čadek), Tlustý, Mi. Petráň (46. Vaněk), D. Němec - F. Němec (85. J. Novotný), Linhart
Hodnocení: „Třetí výhra v řadě se nerodila snadno. Přesto měli naši dorostenci v prvním poločase čtyři dobré příležitosti. J. Nemec nastřelil břevno, D. Němec hlavou neproměnil a nohou těsně minul, Linhart nedorazil Petráňovu střelu. Odměna za bojovnost přišla v závěru a Linhart dal krásný gól. Vítězství mohl v konci potvrdit F. Němec a D. Němec, ale skóre se nezměnilo,“ řekl trenér Pavel Tobiáš.

U18 - Těsná výhra nad Benešovem
SK Dynamo U18 - Benešov U19 1:0 (0:0)

Branka: Vaněk.
Sestava: Vokatý - Kabele, Dudák, J. Novotný, Mravec, Kabele (46.Čadek), Slavík (85. Trnka), Dvořák, Petráň Mar. Cihlář (46. Vaněk), Šergl (75. Vrátil)
Hodnocení: V důležitém divizním zápase vyhráli starší dorostenci Dynama nad Benešovem 1:0. „Rozhodnutí přinesl úvod druhého poločasu, kdy jsme si vytvořili tlak, který přinesl i jedinou naší branku, kterou vstřelil po ostřelování benešovské branky Vaněk. Vzápětí mohl stejný hráč zvýšit, ale jeho hlavička z malého vápna šla těsně vedle,“ řekl Jiří Vlček.

U17 - Mladší dorost s Opavou ztratil
SK Dynamo U17 - SFC Opava U17 1:2 (1:0)

Branka: Čejka.
Sestava: Hajdušek - Schloff, Fajtl, Salivar, Kolafa - Wermke (60. M.Held), Staněk, Žyla (75.Nosek), Jenne (57. Heller) - Nerad (41. Růžička), Čejka
Hodnocení: „Sehráli jsme nešťastné utkání. V prvním poločase byli kluci lepší a šli zaslouženě do vedení po akci Schloff - Žyla - Čejka. Hosté hrozili jen ze standardních situací. Druhý poločas probíhal podobně až do 60. minuty. Hosté vyrovnali a od té doby měli mírnou převahu. Kalich hořkosti jsme si vypili v 75. minutě, kdy si kluci dali vlastní gól,“ řekl k utkání trenér týmu Ivan Novák.

U16 - Další vítězství béčka mladšího dorostu
SK Dynamo U16 - Benešov U17 4:0 (2:0)
Branky:
Šumský, Pěnka, Svoboda, Bašta.
Sestava: Coufal - Křiváček, Kocar, Šumský, Vít - Podráský (41. Bednář), Pěnka, Svoboda - Bašta, Horák, Held M. (41. Růžička)
Hodnocení: „Od úvodního hvizdu jsme hráli s velkým nasazením a po 48 sekundách jsme dali první branku. Do poločasu jsme zvýšili náskok gólem z penalty po jasném faulu na M. Helda, ale mohli jsme přidat ještě další branky. Po změně stran jsme skórovali hned ve druhé minutě a do konce přidali ještě jednu branku,“ řekl trenér Kamil Tobiáš.

U15 - Vysoká výhra nad Duklou
Dukla Praha U15 - SK Dynamo U15 1:7 (1:5)
Branky:
Dědič 2, Houra, Zajíc, Pasecký, Bálek, Steinocher.
Sestava: Pavelec - Hrachovec, Tomášek, Zajíc, Máca - Švantner, Řezáč, Rytíř, Bálek - Pasecký, Dědič. Do utkání dále nastoupili: Steinocher, Rytíř, Janoch.
Hodnocení: „I když tomu výsledek neodpovídá, k vidění bylo spousta šancí na obou stranách. Nám pomohlo rychlé vedení, kdy už jsme po deseti minutách vedli o tři branky,“ řekl trenér týmu Pavel Pulec.

U14 - Sparta nad síly divizních žáků
Sparta Praha U14 - SK Dynamo U14 2:0 (0:0)
Sestava:
Rotbauer - Štěpánek, Škoda, Vacek, Blažek - Vymětal, Kadlec, Matas, Pancíř - Valtar, Bartoš, opakované střídání - Krejčí, Kándl, Helmich.
Hodnocení: „Zápas měl dva rozdílné poločasy. V prvním se nám dařilo, šance na vstřelení branky byly na obou stranách, hrál se pohledný fotbal na obě strany. Ve druhém poločasu byli domácí již lepším týmem a po zásluze zvítězili,“ hodnotil utkání kouč Martin Wohlgemuth.

U13 - Na Duklu stačil jediný gól
1.FK Příbram U13 - SK Dynamo U13 1:2 (0:0)
Branky:
Pfeifer.
Sestava: Luksch - Řehoř, Doležal (45.Hric), Jáša, Novák (31.Vysušil) - Tomek, Procházka, Pfeifer (31.Štifter), Rottenborn (31. Brtna) - Chylík, Macák (31.Miklas)
Hodnocení: „První poločas měla navrch Dukla, ale podržel nás brankař Luksch a druhý poločas patřil našim hráčům. Z velké převahy jsme dokázali deset minut před koncem vstřelit vítěznou branku, kterou po akci Macáka doklepl Pfeifer,“ řekl k zápasu trenér Radim Pouzar.

U12 - Divoká přestřelka se Spartou
Sparta Praha U12 - SK Dynamo U12 5:3 (2:2)
Branky:
Drchal 2, Lorenc.
Sestava: Hodr - Hüttner (30. Švec), Pileček, Dolejšek, Horák - Hofmann (30. Marhoun), Bárta, Strapek, Kalousek (50. Višvader) - Drchal, Lorenc.
Hodnocení: „Za krásného počasí na výborně připraveném trávníku jsme do zápasu nedali tolik potřebné nadšení a kolektivního ducha. Zcela jsme propadli v taktice, kde nás Sparta zcela předčila,“ řekl po zápase smířlivě trenér nejmladších žáků Miroslav Šenkýř.