Třetiligový B-tým Dynama hraje v neděli další jarní zápas v Ovčárech. A nebude to vůbec jednoduché utkání. Ovčáry jsou v tabulce na 4. místě a v případě vítězství by se mohly posunout až na druhou pozici. B-tým Dynama je aktuálně na 11. místě. V podzimním utkání vyhrálo Dynamo 3:2.

Na podzimní vzájemný zápas vzpomíná v dobrém útočník Dynama Michal Kaňák. Ovčárům vstřelil všechy tři góly Dynama a hlavně díky němu Jihočeši vyhráli na Složšti 3:2. Branky Ovčár vstřelili Viskup a Róth.

V minulém kole Ovčáry zvítězily v Plzni s tamním B-týmem 2:0. I tam se dařilo Róthovi. Vstřelil obě branky. Hlavně na něj si budou muset dát obránci juniorky pozor.

Jihočeši v minulém kole poprvé prohráli v domácím prostředí. Na Složišti nestačili na Kunice. Ty vyhrály 0:1. Kvůli prohře se Jihočeši v tabulce propadli na 11. místo. Dynamo má skóre 26:30 a Ovčáry 39:26. Kvůli utkání A-týmu v Jablonci bude mít trenér Jiří Lerch k dispozici jen minimum pendlů.

Utkání bude možné sledovat prostřednictvím textového online přenosu na stránkách onlajny.cz. Výkop nedělního utkání je stanoven na 17. hodinu.

Poslední vzájemný zápas:

SK Dynamo České Budějovice B - Ovčáry 3:2 (1:1).

Branky: 22., 70., 75. Kaňák - 12. Viskup, 79. Róth.